Csisztu Zsuzsáék a mai napig együtt alszanak fiaikkal

ágy gyerekek fiúk család Csisztu Zsuzsa férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csisztu Zsuzsa és férje a mai napig együtt alszik két közös fiukkal. Mint mondják, egyelőre nincs szívük kitessékelni őket a hálószobából.

Csisztu Zsuzsa elárulta, gyakran előfordul náluk, hogy az egész család együtt alszik a franciaágyon. Bár fiai már nagyok, Krisztián 11, míg Adrián 5 éves, a műsorvezető és férje, dr. Ketskés Norbert egyelőre nem akarja őket kitessékelni a hálószobából.

Még nincs szívem kiparancsolni őket az ágyunkból. Szerintem a hozzám hasonló cipőben járó szülők megértenek. Nézni a gyerekünk pofiját alvás közben, hallani a szuszogását; ezek olyan pillanatok, amit semmiért nem cserélnék el. Nyilván emiatt egy kicsit felületesebben alszunk egy ideje, de számos, korábban sosem tapasztalt érzést kapunk kárpótlásul" – nyilatkozta a hot! magazinnak.

Kiderült, a fiúknak van saját szobája és ágya is, de ahogyan cseperedtek, egyre többször kéredzkedtek át a szülők szobájába, és néha már csak ott hajlandóak aludni.

Szülőnek lenni óriási felelősség, de áldozatokkal is jár, mégis ez adja a legnagyobb boldogságot, hogy két gyermekünk született."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.