Kiss Ádám fotót posztolt kislányáról: így töltötték a gyereknapot

gyereknap kislány Kiss Ádám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Ádám nagyon ritkán közöl fotót kislányáról, de most gyermeknap alkalmából kivételt tett. Megmutatta, hogyan töltötték a vasárnapot.

Kiss Ádám gyermeke 2016 júniusában látta meg a napvilágot, azóta nem sokszor láthattuk Olíviát. A humorista féltve óvja őt a nyilvánosságtól, de olykor azért tesz egy-egy kivételt, ahogy most is. Ádám gyermeknap alkalmából osztott meg egy közös fotót kislányával, megmutatta, hogyan töltötték együtt a vasárnapot.

Egy koraszülött kislány története – Interjú az édesanyávalhttp://www.life.hu/csalad/20180519-egy-koraszulott-baba-tortenete-interju-az-edesanyaval.htmlA koraszülés sok édesanyát és velük együtt családot érint. A kezdeti sokk és ijedség mellett az ilyen babák szüleire vizsgálatok, terápiák sora, és ezzel párhuzamosan félelem, valamint aggódás vár. Most választ kaphatsz arra, milyen is testközelből megélni egy ilyen nehéz, mégis rengeteg tanulsággal járó élethelyzetet. CsaládOrigoNagy Alekosz egy afrikai gyermeket akar örökbe fogadni Brad Pitt és Angelina Jolie mintájárahttp://www.life.hu/csalad/20180528-nagy-alekosz-egy-afrikai-gyermeket-akar-orokbe-fogadni.htmlNagy Alekosz Facebook-oldalán tett meglepő kijenetést: elérkezett a szülővé válás ideje. Afrikai gyereket fogadna örökbe barátnőjével, Anett-tel. CsaládOrigoElhanyagoltság és bántalmazás – Interjú egy fiúval, aki 13 évesen került gyermekotthonbahttp://www.life.hu/csalad/20180523-elhanyagoltsag-es-bantalmazas-interju-egy-fiuval-aki-13-evesen-kerult-gyermekotthonba.htmlA gondtalan gyermekévek biztos háttérként remek alapot képeznek ahhoz, hogy az emberek felnőve kiegyensúlyozottak és mentálisan egészségesek lehessenek. Ám, nem minden gyermek olyan szerencsés, hogy szerető, „normális" családban nevelkedjen. Sokan vannak, akik gyermekotthonban, intézetben vagy épp nevelőszülőknél élnek. Olvasd el, miként élte meg ezt egy fiatal. CsaládOrigoÁllítja: 70 éves és a nyolcadik gyermekével terhes Maria de la Luz http://www.life.hu/csalad/20180527-70-eves-es-a-nyolcadik-gyermekevel-terhes-maria-de-la-luz.htmlEgy 70 éves nő azt állítja, a nyolcadik gyermekével terhes. Ha a szülésre valóban sor kerül, akkor világrekordot dönt.CsaládOrigoÍgy töltik a nyarat Hajdú Péter és Sarka Kata gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20180525-igy-toltik-a-nyarat-hajdu-peter-es-sarka-kata-gyerekei-noemi-david.htmlHajdú Péter elárulta, hova viszi gyermekeit, Noémit és Dávidot nyaralni. CsaládOrigoKasza Tibi felesége, Manker kisbabát vár: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180524-kasza-tibi-felesege-manker-kisbabat-var-video.htmlKisbabát vár Kasza Tibi és felesége, Manker.CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.