Weisz Fanninak és Hajmásy Péternek siket és halló gyermeke is születhet

Hajmásy Péter gyermekvállalás házasság Weisz Fanni párkapcsolat szerelem szülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gőzerővel készülnek közös életükre Weisz Fanni és Hajmásy Péter, már a gyermekvállalst is tervezik. Siket és halló gyermekük is születhet, mindenképp várják, hogy szülők legyenek. 

Hajmásy Péter és Weisz Fanni Dallos Bogi 7-kor nálam! című műsorában meséltek hétköznapjaikról, az esküvőszervezésről és a gyermekvállalásról is.

Hamarosan szülők szeretnének lenni, nem szeretnének túl sokáig várni. Azt is elárulták: siket és halló gyermekük is születhet, de ez egyiküket sem tántorítja el a gyermekvállalástól. Várják, hogy szülők legyenek.

Weisz Fanni és Hajmásy Péter várják, hogy szülők legyenek Forrás: Instagram/realweiszfanni

A Bors megkérdezettnéhány szakértőt arról, milyen esélyei vannak annak, hogy halló gyermeke szülessen a párnak. Mint kiderült, a halló szülő növeli annak esélyét, hogy a gyermek is hallónak szülessen. "A siketségnek sok fajtája van, de egy biztos, jó százalékban halló gyerekek születnek ilyen esetben is. Ismereteim szerint 50–70% környékén van az arány" - mondta a lapnak Dr. Hadnagy János nőgyógyász.

Az, hogy a pici siketen született azonnal még nem, biztosan pedig csak 4-5 éves korában lehet megállapítani.

Nagy Alekosz egy afrikai gyermeket akar örökbe fogadni Brad Pitt és Angelina Jolie mintájárahttp://www.life.hu/csalad/20180528-nagy-alekosz-egy-afrikai-gyermeket-akar-orokbe-fogadni.htmlNagy Alekosz Facebook-oldalán tett meglepő kijenetést: elérkezett a szülővé válás ideje. Afrikai gyereket fogadna örökbe barátnőjével, Anett-tel. CsaládOrigoElhanyagoltság és bántalmazás – Interjú egy fiúval, aki 13 évesen került gyermekotthonbahttp://www.life.hu/csalad/20180523-elhanyagoltsag-es-bantalmazas-interju-egy-fiuval-aki-13-evesen-kerult-gyermekotthonba.htmlA gondtalan gyermekévek biztos háttérként remek alapot képeznek ahhoz, hogy az emberek felnőve kiegyensúlyozottak és mentálisan egészségesek lehessenek. Ám, nem minden gyermek olyan szerencsés, hogy szerető, „normális" családban nevelkedjen. Sokan vannak, akik gyermekotthonban, intézetben vagy épp nevelőszülőknél élnek. Olvasd el, miként élte meg ezt egy fiatal. CsaládOrigoÁllítja: 70 éves és a nyolcadik gyermekével terhes Maria de la Luz http://www.life.hu/csalad/20180527-70-eves-es-a-nyolcadik-gyermekevel-terhes-maria-de-la-luz.htmlEgy 70 éves nő azt állítja, a nyolcadik gyermekével terhes. Ha a szülésre valóban sor kerül, akkor világrekordot dönt.CsaládOrigoÍgy töltik a nyarat Hajdú Péter és Sarka Kata gyerekeihttp://www.life.hu/csalad/20180525-igy-toltik-a-nyarat-hajdu-peter-es-sarka-kata-gyerekei-noemi-david.htmlHajdú Péter elárulta, hova viszi gyermekeit, Noémit és Dávidot nyaralni. CsaládOrigoKasza Tibi felesége, Manker kisbabát vár: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180524-kasza-tibi-felesege-manker-kisbabat-var-video.htmlKisbabát vár Kasza Tibi és felesége, Manker.CsaládOrigoEltűnt gyerekek nyomában: szakértői reakciókhttp://www.life.hu/csalad/20180516-eltunt-gyerekek-nyomaban-rendorseg-pszichologus-szakerto-velemeny.htmlAz eltűnések hátterében sokféle ok húzódhat meg. Lehet, hogy valaki új életet akar kezdeni, de állhat a háttérben öngyilkossági szándék, baleset, esetleg megváltozott egészségügyi állapot. Lehet, hogy az eltűnt személy bűncselekmény elkövetése miatti felelősségre vonás elől menekül, de az is előfordulhat, hogy az ő sérelmére követtek el bűncselekményt. Az eltérő okok ellenére egy valami összeköti ezeket az ügyeket: szinte kivétel nélkül várja haza valaki az eltűntet. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.