Megszületett Luxus Dalma kisfia: itt az első fotó

Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória -
Smaltig Dalma kisbaba szülés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Instagramon adott hírt kisfia érkezéséről Smaltig Dalma, a Feleségek luxuskivitelben szereplője.

"A világ mely gyermekek nélkül üres lenne... Egy világ amiben a nő egyszer csak anya lesz és minden megváltozik... Ebben a világban a legcsodálatosabb élni, hisz egy gyermek születése varázslatos és az út további része is melyet együtt járunk... Isten hozott ebben a csodavilágban kisfiam" - írta a megosztott fotóhoz Dalma, amin újszülött kisfiát tartja.

Megszületett Smaltig Dalma kisfia Forrás: VIASAT3/Labancz Viktória
Droggyanú miatt kapcsolták le a reptéren az Irigy Hónaljmirigy sztárjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180530-droggyanu-miatt-kapcsoltak-le-a-repteren-az-irigy-honaljmirigy-sztarjat.htmlTörött bordák, balhé a reptéren, verejtékben úszó tanítványok – ki gondolná, hogy különleges hobbijaik miatt milyen nem mindennapi szituációkba keverednek az Irigy Hónaljmirigy tagjai! Molnár Imi, Papp Feri és Sipos Tomi olyannyira komolyan veszik hobbijaikat, hogy bármire képesek a cél érdekében. TV + Sztárok--Csúnyán beszólt Tusupnak a volt edzőtárs feleségehttp://www.life.hu/sztarok/20180530-csunyan-beszolt-tusupnak-a-volt-edzotars-felesege.htmlShane Tusup Instagram oldalán szólt be a korábbi edzőtárs, Darren Ward felesége - szúrta ki a Blikk. Hozzászólása igencsak megalázó Katinka férjére nézve. TV + SztárokNem Harry herceg volt az utolsó királyi agglegény, marad még néhányhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-nem-harry-herceg-volt-az-utolso-kiralyi-agglegeny-marad-meg-nehany.htmlSokaknak könny szökött a szemébe, hiszen azt hitték, hogy az utolsó királyi agglegény is elkelt, amikor Harry herceg feleségül vette Meghan Markle-t. Ez azonban egyáltalán nincs így. Íme néhány sármos királyi agglegény, akik közül még lehet válogatni.TV + Sztárok--Férfisztárok, akik egykor híresek voltak, de mára eltűntek: Val Kilmertől Chevy Chase-ighttp://www.life.hu/sztarok/20180530-ferfisztarok-akik-egykor-hiresek-voltak-de-mara-eltuntek-val-kilmertol-chevy-chaseig.htmlNem elég, ha valakinek sikerül befutnia Hollywoodban, a pozícióját meg is kell tartania, ám ez nem mindenkinek sikerült. Az alábbi férfisztárok egykor hatalmas népszerűségnek örvendtek, a csúcson voltak, de hatalmasat estek. Sem Val Kilmer, sem Chevy Chase nem tudta megőrizni hírnevét, ma már a süllyesztőbe kerültek. TV + SztárokOrigoTóth Andi és Szabó Ádám kapcsolatukról nyilatkoztakhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-toth-andi-es-szabo-adam-kapcsolatukrol-nyilatkoztak.htmlTóth Andi és Szabó Ádám viszonyáról már pletykáltak egy ideje az emberek, mire ők is felvállalták a kapcsolatukat. Egy ideje már nem titkolóznak, és végre először nyilatkoztak is a kapcsolatukról. TV + SztárokOrigoBudapestről posztolt Will Smith: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180530-budapestrol-posztolt-will-smith-foto.htmlA budapesti operaház tetejéről posztolt Will Smith. TV + Sztárok--



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.