Megmutatta három hónapos babáját ÉNB Maja

baba Cséffalvay Dorka ÉNB Maja cuki gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotót posztolt három hónapos kislányáról az egykori ÉNB Maja, azaz Cséffalvay Dorka.

Februárban látta meg a napvilágot az Éjjel-Nappal Budapest egykori sztárjának, Cséffalvay Dorkának kislánya, Zorka Blanka. A csinos édesanya most fotót is posztolt büszkeségéről: kezében tartja a kicsit és épp puszit nyom az arcára. Dorka is remekül néz ki, pluszkilóknak nyoma sincs rajta, meg sem látszik, hogy három hónapja szült, alakja szinte pont olyan, mint korábban volt.

Örök szerelem❤️

Dr. Párkai - Cséffalvay Dorka (@dorkacseffalvay) által megosztott bejegyzés,

Zöld szülő, zöld gyerek - Így neveld környezettudatossá a gyereked!http://www.life.hu/csalad/20180528-igy-neveld-kornyezettudatossa-a-gyereked-ujrahasznositas.htmlMint a nevelés minden területén, a környezettudatos szemlélet kialakításában is elsődleges szempont a példamutatás. Papolhat az ember klímaváltozásról meg szennyezett levegőről, ha közben több kilónyi szemetet termel a nap során, folyamatosan kényszervásárlásokkal tölti az idejét, vagy mindenhová autóval jár. Tudatosítanunk kell magunkban, hogy a jó és a rossz példa egyaránt ragadós. Így aztán nincs más választásunk, nekünk magunknak kell megmutatnunk azokat a megoldásokat, amelyekkel tovább életben tartható a bolygó. CsaládOrigoMegszületett Farkasházi Réka kislányahttp://www.life.hu/csalad/20180604-megszuletett-farkashazi-reka-kislanya.htmlA Barátok közt egykori sznésznője közösségi oldalán számolt be az örömhírről.Család--"Nincs értelme"- Egy tanár véleménye a szóbeli érettségirőlhttp://www.life.hu/csalad/20180523--egy-tanar-velemenye-a-szobeli-erettsegi-vizsgakrol.htmlMár csak pár nap és megkezdődnek a szóbeli érettségi vizsgák. Ez azonban nem csupán a diákokat „gondolkodtatja" el. Egy tanár - aki évek óta vesz részt a szóbeli érettségiken – a Life.hu olvasóinak elmondja a véleményét, sőt. Meg fogsz lepődni azon, amin változtatna! CsaládOrigoSamantha McConnell ikrei három év különbséggel születtek meghttp://www.life.hu/csalad/20180604-samantha-mcconnell-ikrei-harom-ev-kulonbseggel-szulettek-meg.htmlAz egyedülálló édesanya, Samantha McConell ikrei három év különbséggel születtek meg a lombikprogramnak köszönhetően. Vagyonokat költött arra, hogy teherbe essen, ma már nem tudná elképzelni életét a gyerekek nélkül. CsaládOrigoPedagógusnapi helyzetjelentés a magyar iskolákrólhttp://www.life.hu/csalad/20180523-pedagogusnapi-helyzetjelentes-a-magyar-iskolakrol-tanarokrol.htmlJúnius első vasárnapján a pedagógusokat köszöntik. Mármint elméletileg. A gyakorlatban viszont nem olyan magától értetődő a köszönet és a hála. Ennek több oka is lehet. CsaládOrigoÍgy mentheted meg a házasságodat; nézzetek együtt filmet!http://www.life.hu/csalad/20180522-mentsd-meg-a-hazassagodat-filmekkel-parterapia-krizis.htmlA filmek nem csupán könnyed szórakozást ígérhetnek, általuk számos fontos kérdés feltehető és megválaszolható, akár a saját házasságodon belül is. Nem minden romantikus vígjáték csöpög a nyáltól, hogy a lényeg kivehetetlen legyen, és nem minden dráma közben érzel gyomorgörcsöt 120 percen át. Házi párterápia otthon, a tévé előtt ülve. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.