Will Smith fia, Jaden 15 évesen költözött el otthonról, saját életet akart

Forrás: Phillip Faraone / Getty Images North America / AFP -
tinédzser Jaden Smith Will Smith költözés kamasz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, hogy Will Smith fia, Jaden Smith mindössze 15 éves volt, amikor elhagyta a családi fészket és úgy döntött máshol akar élni. Azt mondja: nagyon nehéz volt gyermekként a nyilvánosság előtt felnőni. 

Jada Pinkett Smith saját talkshow-jukban beszélt arról az időszakról, amikor Will Smith-szel közös fiuk, Jaden 15 évesen úgy döntött, elköltözik otthonról. A fiatal fiú azt mondja: nagyon nehéz a nyilvánosság előtt felnőni.

Jaden Smith már kiskamaszként önálló lett Forrás: Phillip Faraone / Getty Images North America / AFP

Az édesanya elárulta, mindigis érezte, hogy Jaden hamarabb nő fel mint más gyermekek, már egész fiatalon filmekben szerepelt, képes volt irányítani a saját életét. "Emlékszem arra a napra, az volt a talán a legszívszorítótt pillanat az életemben" - idézte Jada szavait a Page Six. Azt is elmondta, hogy fia azzal indokolta döntését, hogy élnie kell a saját életét és kicsit ki akart szakadni a Hollywood-buborékból.

Viszont ezután jött rá arra is, mennyire nagy dolog az, ha valaki csak úgy otthon van a szüleivel és minőségi időt töltenek együtt.

Zöld szülő, zöld gyerek - Így neveld környezettudatossá a gyereked!http://www.life.hu/csalad/20180528-igy-neveld-kornyezettudatossa-a-gyereked-ujrahasznositas.htmlMint a nevelés minden területén, a környezettudatos szemlélet kialakításában is elsődleges szempont a példamutatás. Papolhat az ember klímaváltozásról meg szennyezett levegőről, ha közben több kilónyi szemetet termel a nap során, folyamatosan kényszervásárlásokkal tölti az idejét, vagy mindenhová autóval jár. Tudatosítanunk kell magunkban, hogy a jó és a rossz példa egyaránt ragadós. Így aztán nincs más választásunk, nekünk magunknak kell megmutatnunk azokat a megoldásokat, amelyekkel tovább életben tartható a bolygó. CsaládOrigoPink befestette a 7 éves kislánya, Willow hajáthttp://www.life.hu/csalad/20180605-pink-befestette-a-7-eves-kislanya-willow-hajat.htmlA sztáranyukák néha meglepő dolgokat engednek meg gyermekeiknek. Úgy tűnik, hogy most az énekesnő, Pink döbbentette meg a rajongóit, ugynis lilára festette 7 éves kilánya, Willow haját. Család--Szarvas József színész 60 éves lett, lánya és unokái tartják fiatalonhttp://www.life.hu/csalad/20180605-szarvas-jozsef-szinesz-60-eves-lett-lanya-tartja-fiatalon.htmlAz Üvegtigris Cingárja, Szarvas József kedden ünnepli 60. születésnapját, azt mondja: hároméves kislánya tartja fiatalon. A kerek évforduló alkalmából könyvet is írt. Család--Tündéri gyermekeiről posztolt Luxus Dalma: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180605-tunderi-gyermekeirol-posztolt-luxus-dalma-foto.htmlTündéri fotót posztolt családjáról Smaltig Dalma, aki pár napja adott életet második gyermekének. CsaládOrigoMegmutatta három hónapos babáját ÉNB Majahttp://www.life.hu/csalad/20180605-megmutatta-harom-honapos-babajat-enb-maja-cseffalvay-dorka.htmlTündéri fotót posztolt három hónapos kislányáról az egykori ÉNB Maja, azaz Cséffalvay Dorka. CsaládOrigoMegszületett Farkasházi Réka kislányahttp://www.life.hu/csalad/20180604-megszuletett-farkashazi-reka-kislanya.htmlA Barátok közt egykori sznésznője közösségi oldalán számolt be az örömhírről.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.