Balázs Andrea A Nagy Duett családalapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
16 éve él boldog párkapcsolatban Balázs Andi és kedvese, Gábor. A pár már a családalapításon gondolkozik. 

"Tulajdonképpen mindketten egy váltás ruhával érkeztünk ebbe a kapcsolatba, és mindenünket, amink ma van, azt ketten építettük fel. És itt nem csak az anyagiakra gondolok, hanem magunkra is. Szerintem szerencse, hogy túl voltunk már a húszas éveinken, és tényleg tudtuk, mit akarunk. Közösen fejlődtünk és fejlesztettük egymást. Azt gondolom, hogy a kapcsolatunknak ez is a titka" - mondta el a Best magazinnak Andi, aki párjával együtt már nagyon vágyik egy gyermekre.

Forrás: Instagram/Balázs Andi

"Hogy mikor, azt nem tudjuk, de ha jön a baba, akkor nagy örömmel fogadjuk. Mindketten látjuk már magunkat szülőként, és bízunk benne, hogy mielőbb gyarapodik a család. Andi lesz a világ legjobb fej anyukája" - tette hozzá a színésznő kedvese, Gábor.

Megszületett Tabáni István kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180609-megszuletett-tabani-istvan-a-csillag-szuletik-enekese-kisfia-nataniel.htmlA Csillag születik énekese a Facebookon osztotta meg az örömhírt. Család--Teljesen idegen BB Évinek 12 éves kisfia, Jancsikahttp://www.life.hu/csalad/20180519-teljesen-idegen-bb-parkanyi-evinek-12-eves-kisfia-jancsika.htmlTartós boldogság helyett keserű sorsot kapott az első valóságshow győztese Párkányi, azaz BB Évi, akinek nagynénje, Julika neveli elsőszülött fiát. "Jancsika korábban sem jelentett neki különösebbet. Képeket minden évben kap róla, de számára olyan, mint egy újságban látott idegen" - mondta a nagynéni a Storynak. A 12 éves gyerek állatorvosnak készül, imád lovagolni, versenyeket nyer, az otthoni állatokat maga gondozza, nagyon jó tanuló.CsaládOrigoÁllítja: 70 éves és a nyolcadik gyermekével terhes Maria de la Luz http://www.life.hu/csalad/20180527-70-eves-es-a-nyolcadik-gyermekevel-terhes-maria-de-la-luz.htmlEgy 70 éves nő azt állítja, a nyolcadik gyermekével terhes. Ha a szülésre valóban sor kerül, akkor világrekordot dönt.CsaládOrigo Liptai Claudia, Pataki Ádám és kisfiuk, Marcell közös fotójahttp://www.life.hu/csalad/20180520--liptai-claudia-pataki-adam-es-kisfiuk-marcell-kozos-fotoja-a-gourmet-fesztivalon.htmlLiptai Claudia le sem tagadhatná, mennyire boldog. CsaládOrigoBeindult a szülés Michelisz Norbi feleségénél: úton a második babahttp://www.life.hu/csalad/20180501-beindult-a-szules-michelisz-norbi-felesegenel-uton-a-masodik-baba.htmlAhogy írtunk róla, tovább bővül Michelisz Norbiék családja. Nos, úgy fest, a második baba máris úton van: a Life.hu úgy értesült, az autóversenyző feleségénél beindult a szülés. CsaládOrigoKészültségben van a kórház Katalin hercegné szülése miatt, de valószínű, még várni kell a baba világrajövetelérehttp://www.life.hu/csalad/20180412-keszultsegben-van-a-korhaz-katalin-hercegne-szulese-miatt.htmlBár Katalin hercegné április 23-ára van kiírva, a St. Mary's kórháznál már fel is húzták a kordonokat, amikkel a sajtót és a rajongókat szeretnék távoltartani. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.