Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfia

kisfiú szülés Lovasi András Földes Eszter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kiscsillag zenekar frontembere örömmel jelentette be közösségi oldalán, hogy kisfia született.

"Gólyahír! Tegnap este megszületett kisfiúnk Lovasi Álmos Fülöp ❤️ Mindenki jól van. Végtelenül boldogok vagyunk... És köszönjük azt a rengeteg szeretetet, érdeklődést, amit kaptunk Tőletek ezalatt a 9 hónap alatt!
Bejelentésünket szabadon használhatja minden orgánum. De e bejelentésen kívül a családi életünk védelme és nyugalma érdekében, nem óhajtunk egyéb információt megosztani a nyilvànossággal.
Köszönjük: Eszter&András" - írta a zenész a kisbaba fotójához, amin egyelőre csak a picike karja látszik.

Sztárok, akik szüzességi gyűrűt hordtak: Hilary Duff és Miley Cyrus is viseltehttp://www.life.hu/sztarok/20180613-sztarok-akik-szuzessegi-gyurut-hordtak-hilary-duff-es-miley-cyrus-is-viselte.htmlEgy időben valóságos divat volt a világsztároknál a szüzességi gyűrű, ám szinte senki nem tudta tartani a fogadalmát az esküvőig. Egy mindent elsöprő szerelem azonnal fontosabbá vált, mint az ékszer, így Miley Cyrus és Hilary Duff is gyorsan megfeledkezett ígéretéről. TV + SztárokOrigoMegdöbbentette az internet népét a 13 éves kislány produkciója: tehetségkutatóban indulthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-megdobbentette-az-internetet-a-13-eves-kislany-produkcioja.htmlAlig mert megszólalni a 13 éves Courtney Hadwin, amikor az America's Got Talent színpadára lépett, ám amikor elkezdte énekelni a Hard to Handle című számot, a közönség lélegzete is elállt. TV + Sztárok--Az interneten üzenget egymásnak Kero és Verebes Istvánhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-az-interneten-uzenget-egymasnak-kero-es-verebes-istvan-botrany.htmlVerebes István egy interjúban azzal vádolta Kerényi Mikós Gábort, hogy egyszer üvöltözött vele. Kero most nyílt levélben szólt vissza neki. TV + SztárokOrigoMegszólalt David Beckham egykori szeretője, Rebecca Looshttp://www.life.hu/sztarok/20180613-megszolalt-david-beckham-egykori-szeretoje-rebecca-loos.htmlDavid Beckham korábbi szeretője, Rebecca Loos egy érdekes bejegyzést tett közzé közösségi oldalán azután, hogy a média a Beckham házaspár válásáról kezdett el pletykálni. TV + Sztárok--Pintér Tibor megcsalta feleségét, elárulta, mikorhttp://www.life.hu/sztarok/20180613-pinter-tibor-megcsalta-feleseget-elarulta-mikor.htmlNemrégiben vallott arról Pintér Tibor, hogy korábban beleszeretett egyik növendékébe. Azt is elárulta, hogy ekkor még házas volt. TV + SztárokA svéd királyi keresztelőn műsort csinált a nagyobbik gyermek, Leonore: a földön fetrengetthttp://www.life.hu/sztarok/20180613-a-sved-kiralyi-keresztelon-musort-csinalt-a-nagyobbik-gyermek-leonore-a-foldon-fetrengett.htmlA svéd királyi család legfiatalabb tagjának, Adriennének a keresztelője nem a szigorú rend szerint zajlott, nővére, Leonore ugyanis csinált egy kis műsort. TV + SztárokOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.