Kiss Ramóna és húga, Debóra nagyon hasolítanak egymásra: fotó

testvér hasonlóság húg Kiss Ramóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rami és Debóra ha csak tehetik, mindig együtt vannak, de a távolság sem áll közéjük. Habár személyiségük eltérő, arcvonásaik, gesztusaik és az általuk képviselt értékek nagyon hasonlítanak.

Kiss Ramóna és húga, Debóra nagyon jól megértik egymást, és úgy alakult az élet, hogy mostanában jóval többet tudnak találkozni, mint azelőtt, hiszen a műsorvezető szerelme, Lékai Máté Veszprémben játszik, Debóra pedig ott él, így nagyon gyakran töltik együtt a napjaikat. Ha pedig Ramit mégis Budapestre szólítja a munka, naponta kétszer is beszélnek telefonon, és gyakran összevesznek.

„Mindennap vitázunk, de csak apróságokon szoktunk összeveszni. Hasonló a mentalitásunk, hasonló értékeket képviselünk." – árulta el Rami a Hot! Magazinnak hozzátéve, hogy ő viccesebb, míg Debóra komolyabb. Ugyan sok a közös bennük, Debóra nem akar nővére nyomdokaiba lépni, őt nem érdekli a média világa.

Első osztályba megy a gyerek: segítünk, hogy jól válassz iskolatáskát!http://www.life.hu/csalad/20180526-elso-osztalyba-megy-a-gyerek-a-jo-iskolataska-tulajdonsagai.htmlIskolakezdéskor rengeteg dolgot kell beszereznünk. Ha még nem történt meg, akkor hamarosan részt veszel az első igazi szülői értekezleteden, melyen többek közt kapsz egy listát, hogy miket kell megvenned szeptemberig. Ezek közül az egyik legfontosabb az iskolatáska. Ehhez adunk némi segítséget. CsaládOrigoDancs Annamari a válásáról vallott Kerényi Miklós Mátétól: állítólag zsarolja és fenyegeti őt a színészhttp://www.life.hu/csalad/20180615-dancs-annamari-a-valasarol-vallott-kerenyi-miklos-matetol.htmlDancs Annamari és Kerényi Miklós Máté nem sokkal azután mentek szét, hogy megszületett a közös gyermekük. A színésznő volt az, aki beadta a válókeresetet, miután Máté úgy döntött, ő nem így képzelte el a családi életet. Azóta a színész új párra talált, és Annamari is próbált új életet kezdeni, ám az egykori szerelmesek kapcsolata azóta elmérgesedett. CsaládOrigoKapócs Zsóka az anyaság örömeiről mesélt http://www.life.hu/csalad/20180614-kapcsok-zsoka-az-anyasag-oromeirol-meselt.htmlAmikor egy kisbaba megszületik, mindent megváltoztat – onnantól kezdve körülötte forog a világ, a szerepek felcserélődnek, ő lesz a főnök számtalan dologban. Épp ez a helyzet Kapócs Zsókáéknál is, akinek kisfia alig múlt 2 hónapos, de máris ő dirigál. Ám Zsóka ezt cseppet sem bánja, mindennél jobban vágyott arra, hogy gyermeke szülessen, még ha ez sokszor azzal is jár, hogy bizonyos helyzetekben ő maga háttérbe szorul. Család--Megszületett Lovasi András és Földes Eszter kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180613-megszuletett-lovasi-andras-es-foldes-eszter-kisfia.htmlA Kiscsillag zenekar frontembere örömmel jelentette be közösségi oldalán, hogy kisfia született.Család--Katie Holmes aranyos videót töltött fel lányáról, Surirólhttp://www.life.hu/csalad/20180613-katie-holmes-aranyos-videot-toltott-fel-lanyarol-surirol.htmlRitkán oszt meg családi felvételeket Katie Holmes, most azonban kivételt tett, és egy nagyon cuki videót tett közzé Suriról. Család--Tabáni István az apás szülésről mesélthttp://www.life.hu/csalad/20180613-tabani-istvan-az-apas-szulesrol-meselt-kisfiu.htmlTabáni István a kamerák előtt vallott arról, milyen érzés volt először karjaiban tartani gyermekét. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.