Megszületett az 57 éves Stanley Tucci ötödik gyermeke

Forrás: AFP -
kisbaba színész család Stanley Tucci gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscarra is jelölt színész és felesége, Felicity Blunt második közös gyermeküknek örülhetnek. Kislányuk április 19-én született, és az Emilia Giovanna nevet kapta.

Az 57 éves színész a People magazinnak azt nyilatkozta, hogy reméli, a kicsi az édesanyja szépségét és eszét, valamint az ő egyik jobbik személyiségét örökli. Emiliának már van egy testvére, a három éves Oliver, valamint Tuccinak az előző házasságából is született három gyermeke.

Felicity Blunt és Stanley Tucci második közös gyermeküknek örülnek Forrás: AFP

Tucci felesége, Felicity Blunt Az ördög Pradát visel sztárjának, Emily Bluntnak a testvére.

Liptai Claudia megvillantotta gyémántgyűrűjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-liptai-claudia-megvillantotta-gyemantgyurujet.htmlPár nappal az esküvője után Liptai Claudia már bele is vetette magát a munkába, egy rendezvényen jelent meg újdonsült férjével, Pataki Ádámmal. A Bors fotósa kapta le a műsorvezető gyönyörű gyémántgyűrűjét.TV + Sztárok--Ilyen friss és ropogós volt Heidi Klum meztelen teste körülbelül 20 évvel ezelőtthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-ilyen-friss-es-ropogos-volt-heidi-klum-meztelen-teste-korulbelul-20-evvel-ezelott.htmlHeidi Klum mindig szívesen mutatja meg testét, nem riad vissza a meztelenkedéstől még most, 45 évesen sem. Egy körülbelül 20 évvel ezelőtti fotón mutatta meg, hogy mindig tökéletes formában volt.TV + Sztárok--Megváltozott a teste: Vajna Timi vékonyabb, mint valahahttp://www.life.hu/sztarok/20180616-megvaltozott-a-teste-vajna-timi-vekonyabb-mint-valaha.htmlVajna Timi friss fehérneműs fotót posztolt, és vékonyabbnak látszik, mint valaha is volt. Kilátszanak a bordái.TV + SztárokOrigoTóth Vera megmutatta legszebb rajongójáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-toth-vera-megmutatta-legszebb-rajongojat.htmlTóth Vera az Instagramon mutatta meg legcsinosabb rajongóját, Dettit. Mint írta, a lánynak önértékelési problémái vannak, és segítene szeretne neki.TV + SztárokOrigoEz történik, amikor Nánási Mici kezébe kerül az édesanyja telefonjahttp://www.life.hu/sztarok/20180616-ez-tortenik-amikor-nanasi-mici-kezebe-kerul-az-edesanyja-telefonja.htmlEnnél cukibb ma már nem lesz: Nánási Mici megkaparintotta Ördög Nóra telefonját, és elképesztő fotókat készített.TV + Sztárok--Eljegyezte szerelme Kárpáti Rebekáthttp://www.life.hu/sztarok/20180616-eljegyezte-szerelme-karpati-rebekat.htmlAz Instagramon jelentette be Kárpáti Rebeka, hogy szerelme, a focista Völgyi Dániel megkérte a kezét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.