Hat éve tűnt el nyomtalanul lányával együtt Klaudia, távollétében nyert egy pert

"Forrás: Thinkstock " -
olasz magyar eltűnt anya gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hat éve tűnt el nyomtalanul az anya és lánya, Chantal. Az olasz férje azóta keresi őket, eredménytelenül. Annak ellenére, hogy hollétéről mit sem tudnak, nemrég nyert meg egy pert itthon. Nem értik, hogy lehetséges ez.

A magyar anya, Klaudia hazautazott kislányával olasz férjétől Magyarországra, hogy meglátogassa családját, azóta senki nem látta. Ennek már 6 éve. Az apa, Andrea Tonello a bírósághoz fordult, a gyermeket neki ítélték, ám Klaudia azóta sem adott életjelet sem magáról, sem a gyerekről. A rendőrség félmilliós nyomravezetői díjat is kitűzött külön az anyára és a gyerekre, de minden próbálkozás eredménytelennek bizonyult.

Évek óta keresi az apa az eltűnt kislányát: felesége vitte magával - Képünk illusztráció "Forrás: Thinkstock "

A napokban ráadásul vissza is vonták az anyára vonatkozó összeget, méghozzá a Mezőtúri Járásbíróságra hivatkozva, ahol az asszony a távollétében pert nyert: felmentették a „kiskorú elhelyezésének megváltoztatása" vád alól – írja a Bors. Életjelet továbbra sem adott magáról, ám felfogadott egy ügyvédet.

Hogyan lehet megtenni ma Magyarországon, hogy valaki hat évre eltüntet egy gyereket?

Normális, ha a gyerek a szülő agyára megy - Vekerdy nevelésről, óvodáról, iskolárólhttp://www.life.hu/csalad/20180615-normalis-ha-a-gyerek-a-szulo-agyara-megy-vekerdy-tamas-nevelesrol-ovodarol-iskolarol.htmlVekerdy Tamás évtizedek óta fogja a szülők kezét a gyereknevelés rögös útján. Könyvei, újságcikkei, előadásai tömegeket vonzanak. Megállapításai ma már szállóigévé váltak, például a jó anya nem vasal, a gyerekek lerágják a húsunkat és kiszívják a vérünket, a kamasz fiziológiás lustaságban szenved. A tanár úr munkásságát én is évek óta figyelemmel kísérem. Magától értetődőnek bizonyult tehát, hogy részt veszek a soron következő előadásán. Most ennek rövid összefoglalása következik. CsaládOrigoMost beszélt erről először: nagy gondok voltak Sebestyén Balázs fiávalhttp://www.life.hu/csalad/20180618-most-beszelt-errol-eloszor-nagy-gondok-voltak-sebestyen-balazs-fiaval.htmlAz UNICEF apák napi rendezvényén beszélt először Sebestyén Balázs arról a drámáról, amit nagyobbik fia, Beni miatt éltek át.CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoHíres apák, akiknél nem találsz ma cukibbathttp://www.life.hu/csalad/20180614-hires-sztar-celeb-apak-akiknel-nem-talalsz-ma-cukibbat.htmlApák napján, aki teheti, felköszönti édesapját. Ez egy csodás ünnep, bár sokan tartják úgy, hogy igazából az év összes napja – egyet kivéve – az övék, de szerintünk az apák is megérdemlik, hogy külön emlékezzünk meg róluk. Mi most azokat a sztárapákat hoztuk el, akik a szerkesztőség kedvencei. CsaládOrigoÖsszeszedték, mely játékok vezettek a gyermekek halálához a 16. századi Angliábanhttp://www.life.hu/csalad/20180617-osszeszedtek-mely-jatekok-vezettek-a-gyermekek-halalahoz-a-16-szazadi-angliaban.htmlNem volt egyszerű felnőni a 16. századi Angliában, erről nyújtott bizonyosságot két kutató, Steven Gunn és Tomasz Gromelski. Több ezer régi halotti anyakönyvi kivonat átvizsgálásával derítettek fényt arra, hogy annak idején mi okozta a gyerekek halálát. CsaládThinkstockMegszületett az 57 éves Stanley Tucci ötödik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180616-megszuletett-az-57-eves-stanley-tucci-otodik-gyermeke.htmlAz Oscarra is jelölt színész és felesége, Felicity Blunt második közös gyermeküknek örülhetnek. Kislányuk április 19-én született, és az Emilia Giovanna nevet kapta.Család--Farkasházi Réka megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/csalad/20180616-farkashazi-reka-megmutatta-kisbabajat.htmlJúnius 4-én született meg Farkasházi Réka kislánya, Tamara. A kisbabából eddig még nem láthattunk semmit, a lábait is Ábel Anita mutatta meg. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.