Találmányára gyűjt pénz egy anyuka, forradalmasíthatja a pelenkázást

pelenkacsere anyaság találmány szülők pelenka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megunta a pelenkázás nyűgjét egy kaliforniai édesanya, és úgy döntött, kitalál valami jobbat, mint a mostanság használatos nadrágpelenka. A találmánya forradalmasíthatja az anyák életét, jelenleg pénzt gyűjt ahhoz, hogy legyártathassa az újdonságot. 

A Kaliforniában élő Sangeeta Muthu megunta, hogy a pelenkázás nyűgöt jelent az izgő-mozgó gyermekek miatt, így kitalált egy olyan pelenkát, amely testhelyzettől függetlenül garantálja a könnyebb cserét.

Ahogy a videón is látszik, a pelenka egy fix, derék körüli részből és egy lecsatolható, eldobható alsó részből áll. Így nemcsak praktikusabb, de kevesebb hulladékkal is jár.

A Dailymail cikke szerint az édesanya most 75 ezer dollárt szeretne összegyűjteni azért, hogy gyártani kezdjék találmányát, a Slick Diapers-t, aminél garantálja, hogy semmilyen szivárgást nem tapasztalnak majd a szülők.

Normális, ha a gyerek a szülő agyára megy - Vekerdy nevelésről, óvodáról, iskolárólhttp://www.life.hu/csalad/20180615-normalis-ha-a-gyerek-a-szulo-agyara-megy-vekerdy-tamas-nevelesrol-ovodarol-iskolarol.htmlVekerdy Tamás évtizedek óta fogja a szülők kezét a gyereknevelés rögös útján. Könyvei, újságcikkei, előadásai tömegeket vonzanak. Megállapításai ma már szállóigévé váltak, például a jó anya nem vasal, a gyerekek lerágják a húsunkat és kiszívják a vérünket, a kamasz fiziológiás lustaságban szenved. A tanár úr munkásságát én is évek óta figyelemmel kísérem. Magától értetődőnek bizonyult tehát, hogy részt veszek a soron következő előadásán. Most ennek rövid összefoglalása következik. CsaládOrigoMegszületett James Van Der Beek ötödik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180618-megszuletett-james-van-der-beek-otodik-gyermeke.htmlA Dawson és a haverok sztárjának, James Van Der Beeknek megszületett ötödik gyermeke, akit Gwendolynnak kereszteltek. Az apuka láthatóan nagyon boldog, rettenetesen aranyos fotókat posztol. Család--Vajna Timi és Andy Vajna belevágtak a babaprojektbe: "Elkezdtünk valamit"http://www.life.hu/csalad/20180618-vajna-timi-es-andy-vajna-belevagtak-a-babaprojektbe-elkezdtunk-valamit.htmlVajna Timi élő videóban nyilatkozott a gyermekvállalásról, habár csak szűszavúan, de az kiderült, hogy valami elkezdődött! CsaládOrigoNapokon belül megszülhet Eva Longoriahttp://www.life.hu/csalad/20180618-napokon-belul-megszulhet-eva-longoria-baba.htmlKözösségi oldalán szólta el magát Eva Longoria: úgy tűnik, a Született feleségek sztárja a héten életet ad első gyermekének. Család--Hat éve tűnt el nyomtalanul lányával együtt Klaudia, távollétében nyert egy perthttp://www.life.hu/csalad/20180618-hat-eve-tunt-el-nyomtalanul-lanyaval-egyutt-klaudia-tavolleteben-nyert-egy-pert.htmlHat éve tűnt el nyomtalanul az anya és lánya, Chantal. Az olasz férje azóta keresi őket, eredménytelenül. Annak ellenére, hogy hollétéről mit sem tudnak, nemrég nyert meg egy pert itthon. Nem értik, hogy lehetséges ez. CsaládThinkstockMost beszélt erről először: nagy gondok voltak Sebestyén Balázs fiávalhttp://www.life.hu/csalad/20180618-most-beszelt-errol-eloszor-nagy-gondok-voltak-sebestyen-balazs-fiaval.htmlAz UNICEF apák napi rendezvényén beszélt először Sebestyén Balázs arról a drámáról, amit nagyobbik fia, Beni miatt éltek át.CsaládFotó: Szabó Gábor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.