Cooky szívmelengető fotót posztolt kisfiával, Kevinnel

Kevin Cooky család apaság gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, hogy mióta kisfia, Kevin megszületett, egy hatalmas boldogságbuborékban lebeg a rádiós műsorvezető, Cooky. Most is egy aranyos fotót posztolt a csöppséggel.

Hatalmas puszit nyom kisfia arcára Cooky azon a fotón, melyet Instagram-oldalán osztott meg követőivel. Az újdonsült apuka láthatóan imádja kisfiát, Kevint.

Ő is és az édesanya is rendszeresen megmutatják a kicsit, így rajongóik láthatják, milyen szépen fejlődik. Ez a fotó pedig különösen szeretetteljesre sikerült.

Apja Fia❤️❤️❤️

Cooky (@cooky_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

Nem attól leszel apa, hogy van egy gyerekedhttp://www.life.hu/csalad/20180618-apak-szerepe-a-csaladban-az-apak-napja-margojara.htmlAz apákra az emberek nagy többsége még mindig úgy tekint, mint az anyák segítőire, pedig bizony nagyon fontos, önálló szereppel bírnak a gyereknevelés, és a gyermek felnőtté formálásának tekintetében. Nézzük meg, hogy mit is jelent - vagy épp kellene jelentenie - apának lenni, és milyen visszafordíthatatlan károkat tud egy „nem törődöm" apa jelenteni. CsaládOrigoNémeth Dorottya megmutatta, hogyan változott a teste a várandósság alatthttp://www.life.hu/csalad/20180619-nemeth-dorottya-megmutatta-hogyan-valtozott-a-teste-a-varandossag-alatt.htmlMegmutatta, hogyan változott az alakja a várandósság alatt Németh Dorottya fitneszvilágbajnok. A kismama heteken belül világrahozza gyermekét. CsaládOrigoÍme Tápai Szabina húga, Andihttp://www.life.hu/csalad/20180615-ime-tapai-szabina-huga-andi.htmlKiderült, hogy Tápai Szabinának van egy húga, Andi, aki jelenleg fitneszedzőként dolgozik. Család--Normális, ha a gyerek a szülő agyára megy - Vekerdy nevelésről, óvodáról, iskolárólhttp://www.life.hu/csalad/20180615-normalis-ha-a-gyerek-a-szulo-agyara-megy-vekerdy-tamas-nevelesrol-ovodarol-iskolarol.htmlVekerdy Tamás évtizedek óta fogja a szülők kezét a gyereknevelés rögös útján. Könyvei, újságcikkei, előadásai tömegeket vonzanak. Megállapításai ma már szállóigévé váltak, például a jó anya nem vasal, a gyerekek lerágják a húsunkat és kiszívják a vérünket, a kamasz fiziológiás lustaságban szenved. A tanár úr munkásságát én is évek óta figyelemmel kísérem. Magától értetődőnek bizonyult tehát, hogy részt veszek a soron következő előadásán. Most ennek rövid összefoglalása következik. CsaládOrigoTalálmányára gyűjt pénz egy anyuka, forradalmasíthatja a pelenkázásthttp://www.life.hu/csalad/20180618-talalmanyara-gyujt-penz-egy-anyuka-forradalmasithatja-a-pelenkazast.htmlMegunta a pelenkázás nyűgjét egy kaliforniai édesanya, és úgy döntött, kitalál valami jobbat, mint a mostanság használatos nadrágpelenka. A találmánya forradalmasíthatja az anyák életét, jelenleg pénzt gyűjt ahhoz, hogy legyártathassa az újdonságot. Család--Megszületett James Van Der Beek ötödik gyermekehttp://www.life.hu/csalad/20180618-megszuletett-james-van-der-beek-otodik-gyermeke.htmlA Dawson és a haverok sztárjának, James Van Der Beeknek megszületett ötödik gyermeke, akit Gwendolynnak kereszteltek. Az apuka láthatóan nagyon boldog, rettenetesen aranyos fotókat posztol. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.