Konkoly Ági elárulta születendő gyermeke nemét: videó

Konkoly Ági nem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A várandós szépségkirálynő már tudja, születendő gyermeke nemét, és el is árulta!

Konkoly Ági második gyermekével várandós, és ahogy közeledik a szülés pillanata, egyre jobban nő benne a félelem. Attól tart, hogyan fog bírni majd két gyermekkel, de szerencséjére kétéves kislánya, Zoé már nagyon önálló, ráadásul éppen akkor kezdi majd az óvodát, amikor megszületik a kistestvére.

Konkoly Ági elárulta születendő gyermeke nemét Forrás: FEM3 Café

„Nehézség és könnyebbség is, hogy óvodás lesz, amikor meg fog születni" – mondta a FEM3 Café-ban Ági, aki sejtelmesen bár, de elárulta, hogy a második gyermekük milyen nemű lesz. Elárulta, hogy valószínűleg őt is tudja majd ugyanolyan ruhába öltöztetni, mint a kis Zoét, ami azt jelenti, hogy minden bizonnyal ismét lánya fog születni!

Nagy Réka műsorvezető megmutatta félmeztelen testéthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-nagy-reka-musorvezeto-megmutatta-felmeztelen-testet.htmlBizonyára rengeteg férfi rajongója van a modell és műsorvezető, Nagy Rékának, aki legutóbbi fotóján megmutatta, mennyire gyönyörű a teste, amikor alig takarja valami. TV + SztárokOrigoCinthya Dictator tériszonnyal küzd: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-cinthya-dictator-teriszonnyal-kuzd-video.htmlCinthya Dictator szinte lebénult a félelemtől az TV2 ügyességi műsorában. TV + Sztárok--Ismét Budapestről posztolt Will Smith: videóhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-ismet-budapestrol-posztolt-will-smith-video.htmlÚjra Budapestről jelentkezett be a közösségi oldalán Will Smith: a színész a gyerekeivel készített egy vicces videót. TV + Sztárok--Gesztesi Károly válaszolt Liptai Claudia apák napi köszöntésérehttp://www.life.hu/sztarok/20180619-gesztesi-karoly-valaszolt-liptai-claudia-apak-napi-koszontesere.htmlLiptai Claudia apák napja alkalmából Pataki Ádám mellett Gesztesi Károlyt is felköszöntötte. A színész pedig reagált volt felesége szavaira. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huOszter Sándor felmentése óta nem látta családjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-oszter-sandor-felmentese-ota-nem-latta-csaladjat.htmlOszter Sándort felmentették a befolyással üzérkedés vádja alól, a kedvező ítéletet családjával ünnepelte volna a színész, ám mégsem így történt. Azóta nem látták őt, hogy kihirdették a döntést.TV + Sztárok--Hosszú Katinka idén kevesebb pénzt gyűjtötthttp://www.life.hu/sztarok/20180619-hosszu-katinka-iden-kevesebb-penzt-gyujtott.htmlHosszú Katinkának erre az évére rányomta a bélyegét a magánéleti válsága: az anyagiakon is látszik. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.