Erdei Zsolt és családja különválik a nyárra: Füredre költözik a család

Forrás: MTVA/Zih Zsolt -
család Erdei Zsolt különválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Külön töltik a nyarat Erdei Zsolték: az ökölvívónak a fővárosban kell maradnia munkái miatt, családja azonban leköltözik a Balatonra.

Rengeteg dolga van idén nyáron is Erdei Zsoltnak, aki így nem tud családjával tartani a Balatonra. Zsolt a fővárosban marad, felesége és gyerekei azonban Füredre költöznek hosszú hetekre.

Erdei Zsolt és felesége, Réka Forrás: MTVA/Zih Zsolt

Azt tervezem, hogy amikor csak lesz időm, azonnal indulok Füredre, próbálok együtt lenni a gyerekekkel a hétvégéken, és akár csak egy-egy napot hozzátenni a hétköznapokból is, de alapvetően Budapesten kell maradnom dolgozni. Azt az egy hetet azonban, amikor én is lemegyek, semmiért nem vagyok hajlandó feladni - nehéz lesz a családapának távol lennie szeretteitől, főleg úgy, hogy legidősebb fiát szintén el kell engednie néhány hétre az édesanyjához, küldöldre, írta meg a Blikk.

Csodaszép kismama Kasza Tibi felesége: Manker végre megmutatta pocakjáthttp://www.life.hu/csalad/20180612-csodaszep-kismama-kasza-tibi-felesege-manker-vegre-megmutatta-pocakjat.htmlKasza Tibi és felesége boldogsága nem is lehetne nagyobb: kisbabát várnak. CsaládKasza Tibi felesége, Manker kisbabát vár: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180524-kasza-tibi-felesege-manker-kisbabat-var-video.htmlKisbabát vár Kasza Tibi és felesége, Manker.CsaládOrigoRózsa György megmutatta gyönyörű lányát, Csillát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180522-rozsa-gyorgy-megmutatta-gyonyoru-lanyat-csillat-foto.htmlRózsa György A Nagy Duett legutóbbi adásában megmutatta csodaszép lányát, aki csak ritkán mutatkozik a nagy nyilvánosság előtt.Család--Tina Turner 18 éve nem beszélt fiával, Ike Turnerrelhttp://www.life.hu/csalad/20180501-tina-turner-18-eve-nem-beszelt-fiaval-ike-turnerrel.htmlKét éves korában fogadta örökbe fogadott fiát, Ike-ot, Tina Turner, akivel lassan 18 éve nem tartja a kapcsolatot. Család--Megszületett Dwayne Johnson harmadik kislánya is: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180423-megszuletett-dwayne-johnson-masodik-kislanya-is-foto.htmlDwayne Johnson kislánya is ma látta meg a napvilágot, Katalin és Vilmos harmadik babájához hasonlóan. A színész egy meghitt fotóval tudatta boldogságát. Család--Bárdosi Sanyi harmadik kisbabát is szeretne: így akarja rávenni feleségéthttp://www.life.hu/csalad/20180408-bardosi-sanyi-harmadik-kisbabat-is-szeretne-igy-akarja-ravenni-feleseget.htmlBárdosi Sanyi imádja az apaságot és nem akar megállni két gyereknél. Bár felesége egyelőre még nem adta be a derekát, a sportoló már tudja, hogyan vegye rá feleségét.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.