Született feleségek baba Eva Longoria megszületett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megszületett Eva Longoria első gyermeke: a kisfiú a Santiago Enrique nevet kapta.

Az egyik Los Angeles-i kórházban kedden 2,78 kilogrammal megszületett Eva Longoria és José "Pepe" Bastón első gyermeke. A kis Santiago Enrique fotóját a büszke édesanya már meg is mutatta a HELLO! magazinnak.

A 43 éves színésznő elárulta, hogy mindenki jól van, és igazi áldásnak tekintik a kicsi érkezését.

Eva Longoriának megszületett első gyermeke Forrás: AFP/2018 Getty Images/Christopher Polk
Milliókkal károsították meg Bódi Csabithttp://www.life.hu/sztarok/20180620-milliokkal-karositottak-meg-bodi-csabit-epitkezes.htmlNehéz helyzetbe került Bódi Csabi, aki fiának szeretett volna segíteni, de egyik rokona igencsak átverte. TV + SztárokOrigoLetartóztatták Farrah Abrahamet, mert megvert egy biztonsági őrthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-letartoztattak-farrah-abrahamet-mert-megvert-egy-biztonsagi-ort.htmlMegverte a hotel biztonsági őrét Farrah Abraham, akit a rendőrség le is tartóztatott tette után. TV + Sztárok--A Fiesta másik tagja, Csordás Tibor is megszólalt a botrányukrólhttp://www.life.hu/sztarok/20180620-a-fiesta-masik-tagja-csordas-tibor-is-megszolalt-a-botranyukrol.htmlA Fiesta zenekar már hét éve feloszlott, de tagjai még nem békéltek meg egymással. Knapik Tamás bíróság elé citálta volt társát, Csordás Tibort, aki eddig mindig hallgatott, de most megszólalt, és az egész botrány mellett arról is beszélt, hogy mit csinál mostanában. TV + SztárokOrigoKét hete szült Farkasházi Réka: megmutatta kisbabájáthttp://www.life.hu/sztarok/20180620-ket-hete-szult-farkashazi-reka-megmutatta-kisbabajat.htmlFarkasházi Réka két hete adott életet harmadik kisbabájának, akit végre meg is mutatott követőinek.TV + SztárokOrigoMeztelen fotókkal bombázzák Ábrahám Editethttp://www.life.hu/sztarok/20180619-meztelen-fotokkal-bombazzak-abraham-editet-baratok-kozt.htmlÁbrahám Edit elárulta, a mai napig van olyan rajongója, aki meztelen fotókkal zaklatja őt. TV + Sztárok--Várkonyi Andrea egy tévéműsorban könyörgött Dér Heninekhttp://www.life.hu/sztarok/20180619-varkonyi-andrea-egy-tevemusorban-konyorgott-der-heninek.htmlA Micsoda Nők! című műsorban Várkonyi Andrea és Dér Heni egy szituációs játékban mutatták meg, mi történhet, ha egy pár egyik tagja rajta kapja a másikat, hogy egy harmadik féllel csókolózik. Egy ponton Várkonyi Andrea szinte sírva könyörgött a férjét alakító Dér Heninek. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.