Voksán Virág babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Három és fél éve alkot egy párt Voksán Virág és kedvese. Megismerkedésük kicsit sem mondható átlagosnak, ugyanis a piros lámpánál próbálta meg felszedni a férfi a zenészt. Virág nem adta be egyből a derekát, nem adta meg a telefonszámát, meg kellett hódítani őt. A szép modell-dj. az RTL Klubnak mesélt a megismerkedésükről, és arról, hogyan alakult ki közöttük a szerelem. 

Virág azt is elmondta, hogy a párja nem szeretne a médiában szerepelni, nem akarja ki tenni magát támadásoknak, ezért nem vállaltak soha fellépést olyan műsorokban sem, ahol ketten kellett volna szerepelniük.

Szuperszexi miniben pucsított Labancz Lillahttp://www.life.hu/sztarok/20180624-szuperszexi-miniben-pucsitott-labancz-lilla-az-alomnet-egykori-szereploje.htmlAz egyébként Amerikában élő Labancz Lilla most Budapestről posztolt Instagram-oldalára. A szőke szépség Debreczeni Zitával múlatta az időt.TV + Sztárok--Közmunkára ítélték VV Lórithttp://www.life.hu/sztarok/20180623-kozmunkara-iteltek-vv-lorit-csodo-lorandot.htmlA ValóVilágból megismert VV Lórit csoportos garázdaság miatt ítélte el a bíróság, és állítása szerint közmunkára is kötelezték. Az eset, amiért a büntetést kapta még 2016 áprilisában történt. TV + SztárokOrigoAnger Zsolt félmeztelen fotót posztolt barátnőjéről, a 17 évvel fiatalabb Emesérőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-anger-zsolt-felmeztelen-fotot-posztolt-baratnojerol-a-17-evvel-fiatalabb-emeserol.htmlAz Aranyéletben országos népszerűségre szert tett Anger Zsolt imádja fotózni kedvesét, Emesét. Tavaly Szlovéniában különleges fotósorozatot készített róla, és most is közzé tett egy képet. TV + SztárokOrigoDzsudzsák Balázs gyönyörű barátnője,Viktorija Lopirjova focivébé egyik hivatalos arcahttp://www.life.hu/sztarok/20180623-dzsudzsak-balazs-gyonyoru-baratnoje-viktorija-lopirjova-focivebe-egyik-hivatalos-arca.htmlA 34 éves orosz Viktorija Lopirjova és Dzsudzsák Balázs nem egy közös fotót posztoltak már, de most kiderült, ki is ő valójában. TV + Sztárok--Baukó Éva megint megmutatta kebleit, zöld fürdődresszben pózolhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-bauko-eva-megint-megmutatta-kebleit-szexi.htmlAmióta lefogyott Baukó Éva, azóta minden alkalmat megragad, hogy megmutassa testét. Ezúttal is így tett, követőinek pedig nagyon tetszik a zöld fürdődresszes fotó. Mutatjuk: TV + SztárokOrigoAz amerikai Evelyn Adams másfél milliárd forintot játszott elhttp://www.life.hu/sztarok/20180623-az-amerikai-evelyn-adams-masfel-milliard-forintot-jatszott-el-ma-szegenyen-el.htmlA Bors összeállításában olyan embereket szedett össze, akiket valaha nagy szerencse ért, de nem tudtak élni a lehetőséggel, és ma már szegényen tengetik napjaikat. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.