Így néz ki Tom Crusie és Katie Holmes lánya, Suri: fotó

fotó Suri Cruise Katie Holmes Tom Cruise
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Suri Cruise olyan gyorsan nő, mint a gomba: Katie Holmes és Tom Cruise közös gyermeke már 12 éves, és kész hölgy. 

A kis Suri Cruise a nyilvánosságtól elzártan él, már amennyire tud. Tom Crusie és Katie Holmes közös gyermeke 2006-ban látta meg a napvilágot, ami azt jelenti, hogy a kislány már elmúlt 12 éves! Anyukája nem sűrűn mutogatja közösségi oldalán, így kiélvezheti a felhőtlen gyermekkort. Ettől még persze mindenki kíváncsi arra, hogyan is néz ki a két színész gyermeke, és nemrég egy lesifotósnak hála kerültek is fel a netre fotók Suriról, aki hatalmasat nőt: kész hölgy lett belőle.

Surit kutyasétáltatás közben kapták lencsevégre Forrás: NORTHFOTO/TheImageDirect.com/Theimagedirect.Com
Gyurta Dani új vízi sportnak hódol: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180626-gyurta-dani-uj-vizi-sportnak-hodol-foto.htmlGyurta Dani ugyan visszavonult a versenysporttól, de ez nem jelenti azt, hogy a víztől is végleg elbúcsúzott volna: új dolgokkal próbálkozik. TV + SztárokOrigoImádja Csuti Kulcsár Edina hatalmasra duzzadt melleithttp://www.life.hu/sztarok/20180626-imadja-csuti-kulcsar-edina-hatalmasra-duzzadt-melleit-terhesseg.htmlAlaposan kikerekedett a terhesség alatt Kulcsár Edina, amit egyáltalán nem bán kedvese, Csuti. TV + Sztárok--Havas Henrik kihagyja azt ATV-vel szembeni tárgyalásának első napjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-havas-henrik-kihagyja-targyalasanak-elso-napjat.htmlHavas Henrik nem vesz részt at ATV elleni tárgyalásának első napján, de ez nem azt jelenti, hogy békét kötne. Elárulta, miért nem megy el. TV + SztárokFotó: Zsigmond László/Life.huBerki Krisztián öleléssel vigasztalta Várkonyi Andreáthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-berki-krisztian-olelessel-vigasztalta-varkonyi-andreat-micsoda-nok.htmlVárkonyi Andrea a tévékamerák előtt árulta el, hogy egészen kellemes érzés volt számára, amikor egyszer Berki Krisztián átölelte őt. TV + SztárokOrigoBochkor Gábort gyermekként riogatták a nagyszüleihttp://www.life.hu/sztarok/20180626-bochkor-gabort-gyermekkent-riogattak-a-nagyszulei.htmlBochkor Gábort különös nevelési módszerrel fegyelmezték nagyszülei: azzal riogatták, hogy elviszi őt az ószeres. Rettegett is kiskorában ettől a műsorvezető, de nemcsak ez okozott benne félelmet.TV + SztárokOrigoKirály Viktor angoltanításból élt az énekesi karrierje előtt: a Honvédségnél is dolgozotthttp://www.life.hu/sztarok/20180626-kiraly-viktor-angoltanitasbol-elt-az-enekesi-karrierje-elott-a-honvedsegnel-is-dolgozott.htmlKirály Viktor a Megasztárral robbant be a köztudatba, előtte viszont nem az éneklésből élt. Végre az is kiderült, hogy az ismertség előtt mivel kereste a kenyerét. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.