Elszabadultak az indulatok Berki Krisztián és Hódi Pamela tárgyalásán

Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela -
Hódi Pamela tárgyalás bíróság Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegnap volt Hódi Pamela és Berki Krisztián tárgyalása. A sztárpár nem tudott megegyezni kislányuk, Natika felügyeleti jogáról és a gyermektartásról. A Blikk információi szerint nem alakultak jól a dolgok, Pamela sírva távozott.

Pamela azért fordult a bírósághoz, hogy hivatalos legyen, melyik szülönek mennyit kell teljesíteni, milyen jogai vannak. Szerdán délután Berkit Mazsi vitte a bíróságra, Pamela azonban egyedül érkezett. A tárgyalás mésfél órán keresztül tartott, a végén Berki mosolyogva, Pamela kisírt szemekkel távozott. Nyilatkozni egyikük sem akart, de a napnál is világosabb, hogy Pamela nem volt boldog.

Nem alakult jól Hódi Pamela és Berki Krisztián tárgyalása Forrás: Facebook/Berki Krisztián, Hódi Pamela
Palvin Barbi szétnyitotta a combjait: szerinted volt rajta bugyi? (18+)http://www.life.hu/sztarok/20180628-palvin-barbi-szetnyitotta-a-combjait-szerinted-volt-rajta-bugyi.htmlMár régóta várt arre a világ, hogy Palvin Barbi megmutassa azt, amit eddig még nem lathattunk. Most eljött a pillanat, a modell beterpesztett. TV + Sztárok--Magyar lány lába előtt hever Amerika: elképesztő, amit Vajda Vivien tudhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-magyar-lany-laba-elott-hever-amerika-elkepeszto-amit-vajda-vivien-tud.htmlEgészenelképesztő produkcióval mutatkozott be Vajda Vivien az America's Got Talentben. Először a zsűri sem hitt abban, hogy a produkció érdekes lehet számukra, végül négy igennel engedték tovább.TV + SztárokOrigoVOLT Fesztivál 2018: Így tölti Ákos az ötvenedik életévéthttp://www.life.hu/sztarok/20180627-igy-tolti-akos-az-otvenedik-eletevet-volt-fesztival-2018.htmlA soproni VOLT Fesztivál szerdai nagyszínpados fellépője a Hurts előtt Ákos, aki idén lépett az ötvenedik életévébe. A Kossuth-díjas énekes a Life.hu-nak elmondta, hogyan ünnepli a fél évszázadot, és arról is beszélt, hogyan készülnek egy-egy nagy fellépésre.TV + Sztárok--Kiderült, hova költözik Pártos Csilla Pécsi Ildikó házábólhttp://www.life.hu/sztarok/20180627-kiderult-hova-koltozik-partos-csilla-pecsi-ildiko-hazabol.htmlPártos Csilla kiköltözik Pécsi Ildikó lakásából, miután a bíróság a művésznőnek adott igazat a hosszú pereskedés után. Most kiderült, hol húzza meg magát a jövőben Pártos.TV + Sztárok--Újraindul Hosszú Katinka és Shane Tusup válóperehttp://www.life.hu/sztarok/20180622-ujraindul-hosszu-katinka-es-shane-tusup-valopere.htmlA Blikk úgy értesült, hogy újra beadta a válási papírokat Hosszú Katinka. A házasságuk nyilvánalóan menthetetlen. TV + SztárokOrigoVajna Timi hormonkezelést kap, gyereket szeretnének Andy Vajnávalhttp://www.life.hu/sztarok/20180618-vajna-timi-hormonkezelest-kap-gyereket-szeretnenek-andy-vajnaval.htmlMa reggel még csak utalt a babaprojektre Vajna Timi, most azonban meg is erősítette, hogy gyereket szeretnének férjével, Andy Vajnával. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.