Vallomás: ezért nincs még gyermeke Tóth Verának

család vallomás Tóth Vera gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera elárulta, miért nem vágott még bele a családalapításba.

Tóth Vera jelenleg egyedülálló és 33 éves lévén gyakran teszik fel neki a kérdést, hogy miért nem vállalt még gyermeket. Az énekesnő most a BEST magazinnak vallott őszintén erről.

Ahhoz, hogy szüljek, nem kell különösebb tudomány, simán megoldom, mert egészséges vagyok, alkalmas vagyok rá! Mondom, ha nagyon akarnám, megoldanám, de csak úgy nem akarom, mert azért ez mégsem ilyen egyszerű... Lassan a „B" oldalt pörgetem, így (talán) joggal merül fel bennem a kérdés, hogy miért nem voltam még képes férjhez menni. Miért nem vagyok még háromgyermekes anyuka? Miért nem adatik meg nekem ez a felülmúlhatatlan, pótolhatatlan öröm, ami már sok ismerősömnek megadatott, de egyelőre esténként üres lakás fogad, nem keresem kétségbeesetten a másik felemet, nem jelentkeztem fel társkereső oldalakra és a potenciálisnak tűnő ajánlatokat is sokszor visszautasítom."

Az énekesnő hozzátette, nem könnyű összespórolni annyi pénzt, hogy abból olyan lakást vegyen, amelyben kényelmesen elférhet egy család. Továbbá van még egy ok, amiért még ma is szingli.

Gombnyomásra sajnos nem tudok szerelmes lenni... Nekem fontos, hogy szerelmes legyek a gyerekem apjába."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.