Sebestyén Balázs ma már minden férfinek ajánlja a házasságot

Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs -
házasság párkapcsolat szerelem gyerekvállalás Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kilenc éve, 2009-ben vette el szerelmét, Horváth Viktóriát Sebestyén Balázs. A műsorvezető nem rejti véka alá, hogy egykor viszolygott a házasságtól, ma azonban már minden férfinek ezt ajánlja. A gyereknevelésből is bőven kiveszi a részét. 

A 20 éves Story magazin 20 héten át idézi fel legérdekesebb történeteit. Ezen a héten Sebestyén Balázs került górcső alá.

A rádiós műsorvezető egykor elárulta nekik, hogy egyenesen viszolygott a házasságtól, ám feleségében, Horváth Viktóriában igazi társra lelt. Esküvőjét élete legszebb napjának tartja. "Bevallom, nagyon sokáig nem akartam megnősülni, féltem igába hajtani a fejem, de ma már minden férfinek csak azt tudom tanácsolni: ne hagyja ki!" - nyilatkozta akkor a lapnak Balázs.

Sebestyén Balázs és felesége, Viki Forrás: Facebook/Sebestyén Balázs

Esküvőjük után nem sokkal megszületett első gyermekük Benett, akinek ma már egy öccse is van, Noel.

"Vacsora közben tudtam meg, hogy édesapa leszek, bár készültünk a gyerekvállalásra, mégis meglepődtem a hír hallatán. Izgatottságomban rögtön rendeltem egy dupla whiskey-t" - emélkezett vissza Sebestyén Balázs, aki az apaságból is kiveszi a részét. A fürdetés és az altatás az ő feladata, igyekszik minél többet gyermekeivel lenni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.