Angelina Jolie újra egyesítené a családját Brad Pittel

Forrás: AFP -
Brad Pitt házasság válás család szerelem Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Retteg attól Angelina Jolie, hogy a válás során elveszíti gyermekeit, így egy bennfentes szerint arra is kész, hogy újra összehozza családjukat. A hírek szerint ez lehet az ok, ami miatt késlelteti a válást. 

"Angie legnagyobb rémálma válna valóra, ha a gyerekeket elvennék tőle" - mondta egy a színésznőhöz közel álló bennfentes. A Newidea.com cikke szerint Angelina Jolie retteg attól, hogy a válás során elveszik tőle a gyerekeket. Az már senki előtt nem titok, hogy az álompár, Brad Pitt és Angelina Jolie házasságának vége, elválnak.

A színésznő most épp Londonban forgat, ahová a gyerekeket is magával vitte. Úgy gondolja, az a legjobb nekik, ha mellettük lehet, éppen ezért próbálja kicsit kitolni a válást.

Angelina Jolie késleltetné a válást Forrás: AFP

"Mindent megtesz azért, hogy javítson a kapcsolatán Braddel, hogy újra egy család legyenek" - mondta a bennfentes.

A Pitthez közel állók azonban úgy vélik, hogy a színész annyira összetört a szakításkor, hogy erről hallani sem akar, ám igyekszik annyira jól kijönni Jolie-val, amennyire csak lehet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.