Voksán Virág elárulta gyermeke nemét

Forrás: Facebook/Fem3 -
kisfiú Voksán Virág nem gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Voksán Virág nagyban készül az anyaságra, és most, hogy már biztosan tudják a baba nemét, a ruhákat is elkezdhetik nézegetni. 

Voksán Virágnak még van ideje felkészülni, de azért már nem sok: a hatodik hónapban jár a lemezlovas. Készül is az anyaságra: vásárolgat, cikkeket olvasgat és mióta kiderült gyermeke neme, babanaplót vezet. Voksán Virág vágya teljesült, kisfia lesz!

Voksán Virágnak fia lesz Forrás: Facebook/Fem3

Nem csupán akartam, biztosra is vettem, hogy fiam lesz. Csúcsos alakú a hasam, a rosszulléteim is inkább egész naposak voltak, és ezek állítólag arra utalnak, hogy nem lány van a pocakomban. Különben is, az ismerőseim egybehangzó véleménye: a fiúk jobban kötődnek az anyukájukhoz, többek között ezért vágytam én is fiúra. Mivel a párommal csupán egy gyereket szeretnénk, még boldogabb vagyok, hogy teljesült az álmunk" – árulta el a Storynak Virág. Hozzátette, mindent meg szeretnének adni gyermeküknek, de nem akarják elkényeztetni. Azt is elárulta, valószínűleg ő lesz a szigorúbb szülő, de ki tudja, az is lehet, hogy kisfia egyetlen mosolyával leveszi majd a lábáról.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.