Weisz Fanni édesanyja könnyezve mesélt lányával való viszonyáról

Forrás: FEM3 Café -
Weisz Fanni anya könny kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Weisz Fanni és édesanyja egy éve nem találkoztak egymással, Léránt Ágnes azt is a sajtóból tudta meg, hogy lányának esküvője lesz. Ugyan néha váltanak egy-egy üzenetet, egy teljes napot már 3 éve nem töltöttek el együtt. Ágnes könnyek között vallott lánya elzárkózásáról. 

Weisz Fanni és édesanyja nincsenek jó viszonyban: egy éve nem is találkoztak, három éve nem töltöttek együtt egy napot. Csak üzenetekben kommunikálnak, de az esküvő hírét a sajtóból tudta meg a család, de meghívót nem kaptak. Léránt Emese Joshi Bharatnak vallott könnyek között az elzárkózás okairól.

Weisz Fanni édesanyja könnyezve mesélt lányával való viszonyáról Forrás: FEM3 Café

Fanni életében az új szerelem hozta el a változásokat, az esélyegyenlőségért vívott küzdelme is kezdett egy kicsit másodlagossá válni édesanyja szerint. A családjával megszakította a kapcsolatot, csak néha ír üzenetet. „Nem mondom, hogy megszakított minden kapcsolatot. Néha, ha a lelke úgy érzi, bejelentkezik, aztán eltűnik" – mondta Ágnes, aki 2015 év végén töltött utoljára el egy napot a lányával. „Nagyon nehéz, de én tudom, hogy ő vissza fog találni" - mondta még Weisz Fanni édesanyja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.