Zámbó Krisztián az apaságra készül: formába hozza magát a baba előtt

Forrás: Facebook/Aktív -
család apaság Zámbó Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zámbó Krisztián felhagyott a kicsapongó élettel és családot alapítana kedvesével.

Zámbó Krisztián megnyugodott és családot szeretne alapítani kedvesével, Zsuzsival, akivel már több ízben szakítottak, de végül mindig egymás mellett kötöttek ki. Az énekes vidékre költözött, ahol kiegyensúlyozottabb mint valaha.

Zámbó Krisztián és kedvese, Zsuzsi Forrás: Facebook/Aktív

"Szeretnék fizikailag jó formában lenni. Imádok a természetben futni. A visegrádi tiszta levegő nemcsak a tüdőmet, de a fejemet is kitisztítja. Így jöttem rá arra is, hogy szeretnék egy gyereket. Ehhez pedig nem árt a jó fizikum. Zsuzsi szeret engem, és én is szeretem. Apukám dalai és a párkapcsolatom ihleti dalaimat elsősorban. Zsuzsi a múzsám. Az utolsó, Édesem című dal is róla szól. Ez a közösen eltöltött hét év nagyon mozgalmas volt, sokszor ott volt velem a bajban, fogta a kezem. Szerintem ez az egész életünket meghatározta" - vallotta be őszintén a Borsnak Zámbó Jimmy fia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.