Balássy Betty szüléséről vallott: "Nagyon nehéz volt"

baba kisfiú Varga Feri szülés Balássy Betty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az immár háromgyermekes anyuka, Balássy Betty elárulta, a mostani volt a legnehezebb szülése.

Mint arról már beszámoltunk, megszületett Balássy Betty és Varga Feri harmadik gyermeke. A kis Miksa Bendegúz 53 centivel jött a világra. A büszke anyuka most a TV2 műsorában jelentkezett be telefonon a kórházból és elárulta, nem volt könnyű szülése.

A háromból ez volt a legnehezebb szülés... Én azt hittem, hogy a harmadik nagyon könnyű lesz, de valószínűleg ez egy óriási tévhit. Gyorsan jött, és a fájdalmak is jóval erősebbek voltak. Rémálom volt... Nagyon nehéz volt. De most már jól vagyunk szerencsére."

Fürdőruhában mutatta meg alakját az egykori szupermodell, Jerry Hallhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-furdoruhaban-mutatta-meg-alakjat-az-egykori-szupermodell-jerry-hall.htmlJerry Hall egykor igazi szexszimbólum volt, de már felette is eljárt az idő. 62 éves létére azért nagyon jól tartja magát: így néz ki fürdőruhában. TV + Sztárok--47 késszúrással ölték meg Ashton Kutcher korábbi barátnőjéthttp://www.life.hu/sztarok/20180716-47-kesszurassal-oltek-meg-ashton-kutcher-korabbi-baratnojet-ashley-ellerin.html2001 februárjában brutális módon megölték Ashton Kutcher akkori barátnőjét, Ashley Ellerint. TV + Sztárok--Sarola hercegnő úgy néz ki, ahogy Diana ennyi idősen: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-sarola-hercegno-ugy-nez-ki-ahogy-diana-ennyi-idosen.htmlHihetetlenül hasonlít Sarolta hercegnő Dianára, legalábbis a rajongók szerint. TV + Sztárok--Ambrus Attilát ittas vezetés miatt fogják gyanúsítottként kihallgatni a rendőrökhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ambrus-attilat-ittas-vezetes-miatt-fogjak-gyanusitottkent-kihallgatni-a-rendorok.htmlAmbrus Attilának megint dolga akadt a rendőrséggel, és gyanúsítottként hallgatják ki. Ittas vezetés miatt kell felelnie. TV + Sztárok--Rúzsa Magdival sem interjút készíteni, sem fotózkodni nem lehetett az EFOTT utánhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ruzsa-magdival-sem-interjut-kesziteni-sem-fotozkodni-nem-lehetett-az-efott-utan.htmlRúzsa Magdinak az idei EFOTT volt az egyik utolsó Budapest környéki fellépése 2020-ig. Ki is tett magáért az énekesnő, hatalmas bulit csapott, de nem érintkezett a rajongókkal, és interjút sem adott. A koncert után egy sötétített ablakú kisbuszban sietve el is hagyta a fesztivált.TV + SztárokFotó: Polyák Attila - OrigoÍme, Lajos herceg hivatalos keresztelői fotóihttp://www.life.hu/sztarok/20180716-ime-lajos-herceg-hivatalos-kereszteloi-fotoi.htmlJúlius elején keresztelték meg Katalin és Vilmos harmadik gyermekét, Lajos herceget. Az eseményen készült hivatalos portrékat nemrég tette közzé a királyi család: csodálatosak. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.