Erdei Zsolt családja leköltözött a Balatonra: Madár magára maradt

Fotó: Csudai Sándor - Origo -
Madár család Erdei Zsolt Balaton
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt magányosan tengeti a hétköznapjait fóti otthonában, ugyanis családja elköltözött, természetesen csak ideiglenesen: a Balatonon pihen a bokszoló szerelme a gyerekekkel.

Erdei Zsolt párja a gyerekekkel együtt fogta magát, és elköltözött. Persze nem kell rosszra gondolni, Madár szerelme a Balatonra vitte a csemetéket, az egykori bokszoló pedig folyamatosan ingázik Magyarország tengere és Fót között.

Kettészakadt Erdei Zsolt családja: párja a Balatonon pihen a gyerekekkel, ő pedig magára maradt Fóton Fotó: Csudai Sándor - Origo
Lefotózták Szűcs Judith-ot és párjáthttp://www.life.hu/sztarok/20180718-lefotoztak-szucs-judithot-es-parjat.htmlSzűcs Judit féltve őrzi magánéletét, most azonban egyik rajongójának sikerült őt lefotóznia kedvesével. TV + SztárokOrigoMichael Schumacher unokaöccse nyilatkozott életéről és szerelméről: Keszthelyi Viviennel járhttp://www.life.hu/sztarok/20180718-michael-schumacher-unokaoccse-nyilatkozott-eleterol-es-szerelmerol.htmlMichael Schumacher unokaöccse, David magyar lányt szeret, és most végre fel is vállalták kapcsolatukat! Keszthelyi Viviennel közösen nyilatkoztak szerelmükről. TV + Sztárok--Chrissy Teigen megmutatta hatalmas melleit: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180716-chrissy-teigen-megmutatta-hatalmas-melleit.htmlChrissy Teigen májusban adott életet második gyermekének, és mivel szoptat, a mellet hatalmasok: előtérbe is helyezte őket legutóbbi Instagram-videójában. TV + Sztárok--Ismeretlen férfival kapták lencsevégre Nádai Anikót: nem tagadta, hogy újra szerelmeshttp://www.life.hu/sztarok/20180717-ismeretlen-ferfival-kaptak-lencsevegre-nadai-anikot-nem-tagadta-hogy-ujra-szerelmes.htmlNádai Anikónak az elmúlt években nem volt szerencséje a szerelemmel, de úgy tűnik, újra megtalálta a boldogságot: lebukott egy ismeretlen férfival. TV + SztárokOrigoMegszólalt az RTL Klub és Nagy Ervin Ubrankovics Júlia kirúgásáról: nem voltak elégedettek velehttp://www.life.hu/sztarok/20180718-megszolalt-az-rtl-klub-es-nagy-ervin-ubrankovics-julia-kirugasaro.htmlTávozik A Tanár című sorozatból a Klaudiát alakító színásznő, Ubrankovics Júlia. Meglepte az alkotók döntése, hiszen úgy tudta, elégedettek vele, ám most kiderült, hogy nem voltak azok. A sorozat másik főszereplője, Nagy Ervin sem tudott együtt dolgozni a színésznővel. TV + SztárokOrigoMel B, a Spice Girls egykori tagja még mindig szexihttp://www.life.hu/sztarok/20180717-mel-b-a-spice-girls-egykori-tagja-meg-mindig-szexi.htmlMostanában nem lehetett hallani a Spice Girls együttes egykori tagjáról, Melanie Brownról, azaz Mel B-ről. Friss fotóját lesifotósok készítették, látszik, hogy még mindig remekül néz ki. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.