Marjai Judit modell megmutatta lányát, Tamarát

modell fotós lány család anya Marjai Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Marjai Modell egykori modell, fotográfus megmutatta a nyilvánosságnak gyönyörű lányát, Tamarát. Nagyon hasonlítanak egymásra. 

Modellkarrierjét 1988-ban fejezte be Marjai Judit, sokan a magyar Marilyn Monroe-ként emlegették. Ma már a fotózásnak él, csodás képeket készít. Ám szexi kisugárzásából sem veszített semmit az évek során, nagyszerűen néz ki.

Most a Fem3 Café műsorában láthatták a nézők, ahol indiai ételt főzött a műsorvezetőknek. Meglepetésként lányát, Tamarát is megával vitte, aki nagyon hasonlít édesanyjára. A fiatal szépség szinte teljes egészében örökölte édesanyja dús, hullámos hajzuhatagát.

Majka és Dundika négy gyereket terveznek hamarosan bővül a család?http://www.life.hu/csalad/20180720-majka-es-dundika-negy-gyereket-terveznek-hamarosan-bovul-a-csalad.htmlMajka és Dundika 8 éve élnek szerelemben, két kisfiuk is született. Bár eleinte egy egész focicsapatnyi gyereket akartak, mára már beérik néggyel is... CsaládOrigoTorznak született, szülei elhagyták, orvosai lemondtak róla, de ő mindenkire rácáfolthttp://www.life.hu/csalad/20180717-jono-lancaster-torznak-szuletett-szulei-eldobtak-de-ma-motivacios-trenerkent-el.htmlVannak olyan beteg emberek, akiknek bár minden okuk meglenne arra, hogy megkeseredettek legyenek, mégis példaként állnak egészséges társaik előtt. Optimizmusuk, életfilozófiájuk egyszerre lenyűgöző és inspiráló. Készítettünk már interjút Nick Vujiciccsal, aki kezek és lábak nélkül született, most pedig egy furcsa arcrendellenességgel élő brit fiatal férfi történetét mutatjuk be. CsaládOrigoPéterfy Bori megmutatta kisfiát: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180719-peterfy-bori-megmutatta-kisfiat.htmlPéterfy Bori nagyon ritkán mutat fotót kisfiáról, de most megörvendeztette rajongóit: így néz ki Doma. Család--Kiderült, hogy Kucsera Gábornak és Tápai Szabinának kislánya vagy kisfia leszhttp://www.life.hu/csalad/20180719-kiderult-hogy-kucsera-gabornak-es-tapai-szabinanak-kislanya-vagy-kisfia-lesz.htmlNovemberben bővül Tápai Szabina és Kucsera Gábor családja, és már az is kiderült, hogy ezúttal kislányuk, vagy kisfiuk születik majd. CsaládOrigoKulcsár Edina megmutatta babája ultrahangfotójáthttp://www.life.hu/csalad/20180718-kulcsar-edina-szepsegkiralyno-megmutatta-babaja-ultrahangfotojat.htmlKulcsár Edina és párja, Csuti nyár végére várja a kis Medox érkezését. A szépségkirálynő a legutóbbi ultrahangos vizsgálaton készült fotót osztotta meg Instagram-oldalán követőivel. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoErdei Zsolt családja leköltözött a Balatonra: Madár magára maradt http://www.life.hu/csalad/20180718-erdei-zsolt-csaladja-lekoltozott-a-balatonra-madar-magara-maradt.htmlErdei Zsolt magányosan tengeti a hétköznapjait fóti otthonában, ugyanis családja elköltözött, természetesen csak ideiglenesen: a Balatonon pihen a bokszoló szerelme a gyerekekkel. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.