Ördög Nóra és Nánási Pál a harmadik, sikeres lombikjukról beszéltek: minden balul sült el

Fotó: M. Schmidt János/Origo -
Mici Nánási Pál Ördög Nóra lombik beültetés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra és Nánási Pál időről időre leülnek beszélgetni, hogy a rajongóik által feltett kérdésekre válaszoljanak. A poadcastjuk harmadik részében a meddőségről, és a harmadik, sikeres beültetésről meséltek a rajongóknak, amikor is minden balul sült el, csak egy dolog nem: megfogant Mici.

„A harmadik lombik, az már sikerrel járt, de arról még nem beszéltünk, hogyan is zajlott" – mondta Ördög Nóra legújabb poadcastjukban, melyben szintén a meddőségről beszélgettek férjével, Nánási Pállal. Mindent megtettek azért, hogy megérkezzen hozzájuk a gyermek, egy dolgot kivéve: nem voltak pszichológusnál.

A harmadik lombik lett sikeres, pedig minden félrcsúszott Fotó: M. Schmidt János/Origo
8 hónapos kisfiával takarít lakást Czippán Anett fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180723-8-honapos-kisfiaval-takarit-lakast-czippan-anett-musorvezeto.htmlBabahordozóval együtt takarítja a lakást Czippán Anett. A vicces jelenetet le is fotózta. TV + SztárokFotó: Szabó Gábor - OrigoMegszületett a kétszeres világbajnok fitneszmodell, Németh Dorottya kisfiahttp://www.life.hu/csalad/20180723-megszuletett-a-ketszeres-vilagbajnok-fitneszmodell-nemeth-dorottya-kisfia.htmlA kétszeres világbajnok fitneszmodell hete soha ilyen csodásan még nem indult: megszületett a kisfia. CsaládThinkstockA gyereknevelés és az anyai megítélés sarkalatos pontja: a szoptatáshttp://www.life.hu/csalad/20180720-a-gyerekneveles-es-az-anyai-megiteles-sarkalatos-pontja-szoptatas.htmlA XXI. század hajnalán, a magának egyre nagyobb teret követelő liberalizmus beköszöntével még mindig óriási vitákat kavar a legősibb anyai viselkedés, azaz a gyermekünk táplálása. Az, hogy ez éppen anyatejjel, cumisüvegből, tápszerrel, néhány hétig vagy évekig esetleg nyilvánosan történik, sok embernél csapja ki a biztosítékot.CsaládOrigoRúzsa Magdi elárulta, tudatosan tervezik férjével a kisbabáthttp://www.life.hu/csalad/20180723-ruzsa-magdi-elarulta-tudatosan-tervezik-ferjevel-a-kisbabat.htmlRúzsa Magdi kirobbanó formában van, rengeteget koncertezett az elmúlt években, ám július 28-a után két évig nem láthatja a budapesti közönség. Család--Internetes zaklatás áldozata lett az Instagramon egy 10 éves kislányhttp://www.life.hu/csalad/20180720-internetes-zaklatas-aldozata-lett-az-instagramon-egy-10-eves-kislany-anglia.htmlTe mit tennél, ha az interneten találnál egy bejegyzést, melyben gyermeked külsejéről lehet szavazni? „Csúnya, vagy sem?” Ezt a kérdést egy 10 éves kislány fotója alá írták kortársai. CsaládOrigoMegmutatta jóképű keresztfiát Rubint Réka: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180722-megmutatta-jokepu-keresztfiat-rubint-reka.htmlMegmutatta unokaöccsét Rubint Réka: Roland nemrég diplomázott az egyetemen. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.