Rúzsa Magdi elárulta, tudatosan tervezik férjével a kisbabát

Rúzsa Magdi kisbaba család babatervezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi kirobbanó formában van, rengeteget koncertezett az elmúlt években, ám július 28-a után két évig nem láthatja a budapesti közönség.

Július 28-án a Budapest Parkban adja utolsó koncertjét Rúzsa Magdi, aki két évre visszavonul és a budapesti közönség nem látja a színpadon. Sokan találgatásokba kezdtek, vajon, miért hagy ki két évet az énekesnő: a legtöbben úgy vélték, jön a baba.

"Nem fogok kevesebbet dolgozni az elkövetkezendő két évben, csak Budapesten 2020-ig ez lesz az utolsó fellépésem. Egyszerű oka van: ez minden alkalommal így van, amikor Aréna-koncertre készülünk. Szóval nem, nem várok babát - mesélte a Borsnak az énekesnő.

Rúzsa Magdi Fotó: Falus Kriszta

"A magánéletben is tudatos vagyok, de azt persze én sem tudom befolyásolni, hogy kibe leszek szerelmes. De azt már igen, hogy ha megtaláltam a páromat, akkor figyeljek és vigyázzak rá. Ugyanígy tudatos vagyok a gyerekvállalás kérdésében is, készen szeretnék állni rá, azt érezni, hogy a maximumot fogom majd tudni nyújtani egy gyereknek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.