Szinetár Dóra gyermekéről nyilatkozott: nem foglalkozik Benjamin betegségével

Makranczi Zalán Szinetár Dóra Down-szindróma gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinetár Dóra gyermeke születése óta nem nyilatkozott Benjaminról, de most kivételt tett. Elárulta, nem törődik a kicsi betegségével, még az erről szóló papírt is elégették. 

Szintár Dóra és Makranczi Zalán gyermekük születése után nyilatkoztak a kis Benjaminról, akkor árulták el, hogy a kicsi Down-szindrómás. „A napokban egy genetikai vizsgálat eredményeképpen - amit a kórházi gyermekorvosunk javaslatára készíttettünk - megtudtuk, hogy Benjamin babánk fizikailag teljesen egészséges, és bár úgy tűnik csak egy enyhe fokozatban, de Down-szindrómás" – írták akkor. Azóta nem is nagyon nyilatkoztak a gyermekükről, de a színésznő most kivételt tett.

Szinetár Dóra nem foglalkozik gyermeke betegségével Fotó: Pejkó Gergő/Facebook/Szinetár Dóra Official Fanclub

"Olyan mint bármelyik baba, talán csak az a különbség, hogy "csíkszeme" van, mint Zorkának volt ennyi idősen. Persze kicsit hülyén érzem magam, amikor azt kell bizonygatnom, hogy csodálatos a gyerekem" - nyilatkozta a Nők Lapjának Dóra, aki leszögezte, kapcsolatukra nem volt hatással Benjamin betegsége.

bocsánat, de tíz perc séta alatt a Körúton több kezemen tudnám csak megszámolni azokat az embereket, akiket nem látok mentálisan egészségesnek, pedig elvileg azok.

Blikk

Üss három legyet egy csapásra - Egyszerű és gyors kukoricás lepény recepthttp://www.life.hu/csalad/20180724-egyszeru-es-gyors-kukoricas-lepeny-recept.htmlA kukoricát a felnőttek és a gyerekek is szeretik, a felhasználása azonban túlnyúlik a főtt és a rizses verziókon. Készíts belőle délutáni nasit, köretet vagy akár főételt, méghozzá egyetlen recepttel. CsaládOrigoEgy hónapos kisfiáról posztolt Nagy Adrihttp://www.life.hu/csalad/20180725-egy-honapos-kisfiarol-posztolt-nagy-adri-benedek.htmlLassan egy hónapos lesz Nagy Adri kisfia, Benedek. A büszke anyuka most fotót is mutatott a kicsiről. CsaládOrigoAz anyaság akár 11 évvel öregíthet, de fiatalíthat ishttp://www.life.hu/csalad/20180724-az-anyasag-akar-11-evvel-oregithet-de-fiatalithat-is.htmlAz Egyesült Államokban vizsgálták az édesanyákat, és kiderült: az anyaság akár 11 évvel is öregítette sejtjeiket. Más országokban épp az ellenkezője derült ki. Család--Stahl Judit közös fotót posztolt lányával, Hannávalhttp://www.life.hu/csalad/20180724-stahl-judit-kozos-fotot-posztolt-lanyaval-hannaval.htmlMegmutatta tinédzserkorú lányát, Stahl Judit. Hanna nagyon hasonlít az édesanyjára. Család--Kiderült, mikor a legideálisabb egy nőnek gyermeket vállalnihttp://www.life.hu/csalad/20180724-kiderult-mikor-a-legidealisabb-egy-nonek-gyermeket-vallalni.htmlA legtöbb nőt foglalkoztatja a kérdés, hogy vajon mikor a legideálisabb gyermeket vállalnia, mind biológiai, mind pedig egzisztenciális szempontból. Egy biztos: több tényezőt meg kell fontolni. CsaládOrigo6 nővér lett egyszerre várandós egy onkológiai osztályonhttp://www.life.hu/csalad/20180724-6-nover-lett-egyszerre-varandos-egy-onkologiai-osztalyon.htmlBejárta a világsajtót a hír, hogy egy onkológiai osztály 6 nővérkéje szinte egyszerre esett teherbe. A leendő édesanyák segítik egymást. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.