Stohl András nem tudja összeegyeztetni karrierjét a családdal

Fotó: Polyák Attila - Origo -
feleség Stohl András család baleset karrier gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Négy gyermek édesapja Stohl András színész. Rengeteget dolgozik: játszik, műsort vezet. Most arról vallott, hogy nehéz számára a munka és a család frontján is helytállni. 

Néhány évvel ezelőtt súlyos közúti balesetet okozott Stohl András, ám a szakma és családja is visszafogadta. Két felnőtt lánya van első házasságából, Luca és Rebeka. Volt párjával, Ancsikával pedig két közös gyermekük van: Franciska és Andriska.

A színészt most arról kérdezte a Story magazin, hogyan tudja összeegyeztetni a munkát és a családi életet, hiszen sokat dolgozik, játszik és műsort vezet.

Stohl András a család és karrier összeegyeztetéséről mesélt Fotó: Polyák Attila - Origo

"Nem tudom, hogy jó apa vagyok-e. Azt sem tudom, hoyg a lányaim büszkék-e rám vagy a munkámra, hiszen a karrierem a családom rovására megy. Nekem nem megy az, hogy minden fronton helytálljak, hogy egyszerre teljesítsek a munkában és családapaként. Ez egy rendkívül nehéz konfliktus az életemben" - mondta a lapnak Stohl.

A színész boldog kapcsolatban él párjával, Vicával. Azt mondja: bölcsebb és megfontoltabb, mint ő, így nem történhet olyan, amit meg ne beszélnének egymással.

Nem sikerült az egyetemi, főiskolai felvételi? – Ne add fel!http://www.life.hu/csalad/20180725-nem-sikerult-az-egyetemi-foiskolai-felveteli-van-meg-remeny.htmlSzerdán hirdették ki a felvételi ponthatárokat, ami sok jelentkező életében jelentett komoly töréspontot. Ha nem vettek fel, a csalódás érzése természetes, de ne feledd, az élet nem áll meg. Még számtalan egyéb lehetőség áll előtted, melyből négyet most meg is mutatunk. CsaládOrigoSzandi és férje első csókuk évfordulóját ünnepeltehttp://www.life.hu/csalad/20180725-szandi-es-ferje-elso-cskuk-evfordulojat-unnepelte.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Szandi és férje ennyi év házasság után is úgy posztol aranyos szerelmes fotókat, mint más a kapcsolat leső hónapjaiban. Most első csókuk évfordulóját ünnepelték, amelyről egy videót is készítettek. CsaládOrigoÜss három legyet egy csapásra - Egyszerű és gyors kukoricás lepény recepthttp://www.life.hu/csalad/20180724-egyszeru-es-gyors-kukoricas-lepeny-recept.htmlA kukoricát a felnőttek és a gyerekek is szeretik, a felhasználása azonban túlnyúlik a főtt és a rizses verziókon. Készíts belőle délutáni nasit, köretet vagy akár főételt, méghozzá egyetlen recepttel. CsaládOrigo65 évesen ötödjére is megnősült Demszky Gáborhttp://www.life.hu/csalad/20180725-65-evesen-otodjere-is-megnosult-demszky-gabor-eskuvo.htmlÚjra oltár elé állt Demszky Gábor: az egykori főpolgármester ötödjére mondta ki a boldogító igent. Család--Szinetár Dóra gyermekéről nyilatkozott: nem foglalkozik Benjamin betegségévelhttp://www.life.hu/csalad/20180725-szinetar-dora-gyermekerol-nyilatkozott-nem-foglalkozik-benjamin-betegsegevel.htmlSzinetár Dóra gyermeke születése óta nem nyilatkozott Benjaminról, de most kivételt tett. Elárulta, nem törődik a kicsi betegségével, még az erről szóló papírt is elégették. CsaládOrigoÉNB Barbi, Csákány Mónika aranyos családi fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20180725-enb-barbi-csakany-monika-aranyos-csaladi-fotot-posztolt.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Csákány Mónika családi fotót osztott meg közösségi oldalán, melynek láttán elolvadtak követői. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.