Gáspár Virág 16 éves lett, szülei, Gáspár Bea és Győzike sweet 16 party-t rendeztek neki

luxus Gáspár Győző Sweet Sixteen Gáspár Evelin Gáspár Virág Gáspár Bea születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Virág 16 éves lett. Ebből az alkalomból elképesztő luxus party-t szerveztek neki szülei, Gáspár Győző és Bea

Akár az amerikai világsztárok gyerekei, úgy ünnepelte 16. születésnapját Gáspár Virág. Fényűző dekoráció, rengeteg vendég és egy méregdrága Ferrari is az este főszereplői voltak. A Gáspár család természetesen teljesen látszámmal jelen volt a bulin. Evelin egy csodás fehér overállban ünnepelt, míg szülinapos húga tüllös királylányos ruhát választott magának.

Sweet 16 @viraggaspar overall: @designbymando

@ evelingaspar által megosztott bejegyzés,

Gáspár Virág születésnap Forrás: InstaStory

Rúzsa Magdi elárulta, tudatosan tervezik férjével a kisbabáthttp://www.life.hu/csalad/20180723-ruzsa-magdi-elarulta-tudatosan-tervezik-ferjevel-a-kisbabat.htmlRúzsa Magdi kirobbanó formában van, rengeteget koncertezett az elmúlt években, ám július 28-a után két évig nem láthatja a budapesti közönség. Család--Majka és Dundika négy gyereket terveznek hamarosan bővül a család?http://www.life.hu/csalad/20180720-majka-es-dundika-negy-gyereket-terveznek-hamarosan-bovul-a-csalad.htmlMajka és Dundika 8 éve élnek szerelemben, két kisfiuk is született. Bár eleinte egy egész focicsapatnyi gyereket akartak, mára már beérik néggyel is... CsaládOrigoMegszületett Nyári Dia kisbabája: fotóval tudatta az örömhírthttp://www.life.hu/csalad/20180717-megszuletett-nyari-dia-kisbabaja-fotoval-tudatta-az-oromhirt.htmlNyári Dia életet adott kisfiának, aki a Zétény Bertalan nevet kapta szüleitől.Család--Sztárok, akiket örökbe fogadtak, vagy nevelőszülőknél töltötték gyermekkorukathttp://www.life.hu/csalad/20180725-sztarok-akiket-orokbe-fogadtak-vagy-neveloszuloknel-toltottek-gyerekkorukat.htmlA hírességek sem kivételek, ha hányatatott sorsú gyermekkorról van szó. Sokan vannak, akiknek meghaltak a szüleik, vagy épp lemondtak róluk, ám ennél jóval kacifántosabb történeteket is bemutatunk. Az örökbefogadás csak egy az elárvult gyermekek elhelyezésének alternatívái közül. CsaládOrigoCsobot Adél és Istenes Bence már felkészültek a szülésrehttp://www.life.hu/csalad/20180726-csobot-adel-es-istenes-bence-mar-felkeszultek-a-szulesre.htmlCsobot Adél heteken belül kétgyermekes anyuka lesz, de nem aggódik: mindent előre eltervezett. CsaládOrigoNem sikerült az egyetemi, főiskolai felvételi? – Ne add fel!http://www.life.hu/csalad/20180725-nem-sikerult-az-egyetemi-foiskolai-felveteli-van-meg-remeny.htmlSzerdán hirdették ki a felvételi ponthatárokat, ami sok jelentkező életében jelentett komoly töréspontot. Ha nem vettek fel, a csalódás érzése természetes, de ne feledd, az élet nem áll meg. Még számtalan egyéb lehetőség áll előtted, melyből négyet most meg is mutatunk. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.