Szépségversenyen indul Pintér Tibor 12 éves fia, Máté

Forrás: FEM3 Café -
kisfiú szépségverseny Pintér Tibor gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szépségversenyre nevezett be Pintér Tenya 12 éves kisfia, Máté.

Pintér Tibor második feleségétől, Beától született kisfia, Máté immár 12 esztendős. A gyermek nem csak külsőleg hasonlít az édesapjára, úgy tűnik, az érdeklődési körük is megegyezik: a színészet felé kacsintgat, most pedig még egy szépségversenyre is benevezett.

Már jól indul a nap. #pintertibi #nemzetilovasszinhaz #teniszsport

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Máté nagyon szeretne a nyomdokaimba lépni, én pedig nagyon nem szeretném, hogy ezt a szakmát válassza, hiszen tisztában vagyok a színészmesterség árnyoldalaival is. De Máté makacs, ezért az édesanyjával egyeztetve úgy döntöttünk, engedjük, hogy bepillantson, és remélem, rájön, hogy nem ez az igazi hivatás számára. Maga választotta, hogy szeretne szépségversenyen indulni. Ha valóban szép férfi lesz, nem bánom, ha mellékállásként modellkedik majd, de fontosabbnak tartom a tanulást, a tudást és a belső értékeket" – nyilatkozta Tenya a Borsnak.

Mint két tojás. Egyik szebb mint a másik. #pintertibi #nemzetilovasszinhaz.

Tibor Pintér (@tibor.pinter.906) által megosztott bejegyzés,

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.