Bizarr, furcsa és beteges családok: íme, a 10 legszokatlanabb família

bizarr vérfertőzés család furcsa beteg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenki úgy hiszi, hogy az ő családja a legfurcsább, de ezután az összeállítás után biztosan átértékeli a sajátját. Íme, a legbizarrabb, legfurcsább és legbetegebb családok.

Videós összeállítás készült azokról a családokról, amelyek valamiért furcsák, bizarrak vagy betegesek. A Dugger családnak például 19 gyermeke van és egészen 2015-ig valóságshow-ban követhették nyomon az emberek az életüket. Mégsem ők a legfurcsábbak. A Deaves család például egy vérfertőző kapcsolatból alakult elhagyta lányát, aki akkor még csak 1 éves volt. Felnőttként találkozott újra a férfival, egymásba szerettek és összeházasodtak. Két gyermekük is született a vérfertőző kapcsolatból.

Genetikai szexuális vonzerő, avagy anyák, akik szerelmesek lettek a saját gyerekükbe


A genetikai szexuális vonzerőről viszonylag ritkán esik szó, hiszen a szülő-gyermek közti testi viszony tabunak számít. Ám az esetek számát tekintve a GSA (genetic sexual attraction) gyakoribb, mint hinnénk. Fontos leszögezni, hogy ez nem egyenlő a pedofíliával és egyéb gyermekek ellen elkövetett szexuális visszaéléssel. Olvasd el erről a Life.hu cikkét!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.