Fotón Eva Longoria és pár hetes kisfia, Santiago Enrique

címlap kisfiú család Eva Longoria gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Címlapon pózol újszülött kisfiával Eva Longoria. A büszke anyuka csak úgy sugárzik a boldogságtól.

A HOLA! USA címlapján pózol tündéri kisfiával Eva Longoria. A kis Santiago Enriquéről még két és fél hetes korában készült a felvétel. Olyan, mintha integetne édesanyja karjaiban, aprócska kezét épp a magasba emeli.

A gyönyörű színésznő 43 évesen, június végén adott életet első gyermekének. A kicsi apjával, Jose Antonio Bastonnal 2016-ban házasodtak össze.

Meghan Markle apja miatt válságtárgyalást tartanak a Buckingham-palotábanhttp://www.life.hu/sztarok/20180801-meghan-markle-apja-miatt-valsagtargyalast-tartanak-a-buckingham-palotaban.htmlA királyi családban válságtárgyalást tartanak, méghozzá Meghan Markle családja miatt. Sok bosszúságot okoznak a rokonai. TV + Sztárok--David Hasselhoff megházasodott: 66 évesen elvette 28 évvel fiatalabb barátnőjét, Hayley Roberts-ethttp://www.life.hu/sztarok/20180801-david-hasselhoff-elvette-28-evvel-fiatalabb-baratnojet-hayley-robertset.htmlDavid Hasselhoff és barátnője, Hayley Roberts összeházasodtak egy intim ceremónián Olaszországban. A 66 éves színész két éve jegyezte el 28 évvel fiatalabb kedvesét. TV + Sztárok--Visszatérhet a TV2-höz Hajós Andráshttp://www.life.hu/sztarok/20180801-visszaterhet-a-tv2hoz-hajos-andras.htmlÚgy tűnik, Hajós András visszatér oda, ahonnan évekkel ezelőtt eljött, vagyis a TV2-höz. Sajtóértesülések szerint nagyszabású műsort kap. TV + Sztárok--Bajban van Bochkor Gábor: feljelentették rágalmazásérthttp://www.life.hu/sztarok/20180801-bajban-van-bochkor-gabor-feljelentettek-ragalmazasert.htmlBochkor Gábort rágalmazásért jelentették fel, de egyelőre fogalma sincsen arról, hogy ki és miért indított ellene eljárást.TV + SztárokOrigoVilágsztár focisták, akiknek fejét magyar nő csavarta elhttp://www.life.hu/sztarok/20180731-vilagsztar-focistak-akiknek-fejet-magyar-no-csavarta-el.htmlA magyar nők híresen szépek, nem véletlen, hogy még egy-két világsztár futballista fejét is sikerült elcsavarniuk. Íme, a leghíresebb magyar focistafeleségek. TV + SztárokOrigoElkészült Tóth Andi új dala: egy Nirvana feldolgozáshttp://www.life.hu/sztarok/20180731-elkeszult-toth-andi-uj-dala-egy-nirvana-feldolgozas.htmlElkészült Tóth Andi vadonatúj dala, amely egy Nirvana feldolgozás. TV + Sztárok--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.