Különleges szolgáltatások, amiről nem is tudtad, hogy léteznek

posta herendi porcelán crom2018 edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg olyan szolgáltatás áll a rendelkezésedre, melyek megkönnyítik az életedet, időt spórolnak neked, vagy épp némi exkluzivitást csempésznek a hétköznapjaidba. A következőkben három olyat mutatunk, melyekről nagy eséllyel még nem hallottál, pedig kellett volna.

Train4me – Edzés pár kattintásra

Ezzel a remek szolgáltatással egyszerűen tudsz a lokációdnak és az igényeidnek megfelelő edzőtermet, és étrend-kiegészítőket forgalmazó boltot keresni. Ha kiválasztottad a megfelelő helyszínt, minden fontos információt megtalálsz a választott teremmel és bolttal kapcsolatban, és még időpontot is foglalhatsz a teremben dolgozó edzők egyikénél. Használhatod webes felületen, vagy akár az applikáción keresztül is.

Forrás: Facebook/Trainer4Me

Egyedi Herendi porcelán – Az örök emlék

A porcelán örök anyag. Kis odafigyeléssel hosszan lehet otthonod éke, akár generációkon át. Így valóban különleges lehetőség a Herendi porcelán tárgyak feliratozása, monogramozása, melyeket bármilyen színnel – akár arannyal is – kérhetsz. Sőt, akár még címert és portrét is rátetethetsz ezekre a mesterművekre. Saját gyűjteményedbe, de akár ajándéba is tökéletes ez a szolgáltatás.

Forrás: Shutterstock

Posta kényelmi szolgáltatások – Nyugodt nyaralás

Elutazol, de a postaládádat nem tudod magaddal vinni? Mostantól nem kell a leveleid miatt aggódnod. Mindössze annyi a teendőd, hogy indulás előtt a postán, egy űrlapon megrendelést adsz a Posta kényelmi szolgáltatásai egyikére. Háromféle megoldás közül választhatsz:

  • Utánküldést – ez esetben küldeményeidet az általad megadott címre kézbesíti a postás.
  • Ismételt kézbesítést – amikor te határozhatod meg, hogy a küldeményt mikor és hol szeretnéd átvenni.
  • Küldeménymegőrzést – ha téged az nyugtat meg, ha a küldeményeid a postán várnak meg. (legfeljebb 30 napig őrzik meg, ezután kérheted a kézbesítésüket vagy áveheted személyesen is)
Forrás: posta.hu

A szolgáltatások személyesen rendelhető meg, de ha van ÉnPostám hűségkártyád a Magyar Postánál, akkor online is igénybe veheted a számodra legideálisabb szolgáltatást. Bármelyik mellett is döntesz, az biztos, hogy a távollétedben is nyugodt lehetsz a postádat illetően.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.