Tom Cruise évek óta nem látta a lányát, most újra találkozhatnak

Suri Cruise család találkozás szcientológia Tom Cruise vallás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta nem látta lányát Tom Cruise, aki a Szcientológia Egyház tagja. Volt felesége Katie Holmes elfordult a vallástól, az egyház tagjai pedig nem érintkezhetnek nem oda tartozókkal. A színészt lánya levelekkel bombázza, szeretne újra találkozni apjával. 

Suri Cruise úgy döntött, nem engedi el édesapját. Bár évek óta nem látták egymást, Suri mégis levelekkel bombázza a Tom Cruise-t, hogy találkozzanak. A színész és felesége, Katie Holmes 2012-ben váltak el, Curise köztudottan a Szcientológia Egyház tagja. Holmes kilépett az egyházból, így nem érintkezhettek egymással.

Itt még együtt volt a család Forrás: AFP/Giulio Napolitano

A Newidea.com szerint egy bennfentes elárulta, hogy Tom minden Suritól kapott levelet figyelmesen elolvas és nagyon hiányzik neki a lánya. Azt is elmondta, hogy a színész fontos szerepet tölt be az egyházban és talán ki tud bújni a merev szabályok alól, így lehetősége lesz arra, hogy találkozzanak. Szeretne újra része lenni lánya életében.

Egy csecsemőről készült ultrahangképet osztott meg Naomi Campbell kedvesehttp://www.life.hu/csalad/20180801-egy-csecsemorol-keszult-ultrahangkepet-osztott-meg-naomi-campbell-kedvese.htmlNaomi Campbell kedvese, a rapper Skepta egy csecsemőről készült ultrahangfelvételt osztott meg Instagram-oldalán, a rajongók máris találgatni kezdték, hogy talán a 48 éves modell gyermeket vár. Család--Nyári Dia remekül néz ki újdonsült anyukakénthttp://www.life.hu/csalad/20180801-nyari-dia-remekul-nez-ki-ujdonsult-anyukakent.htmlKét hete hozta világra kisfiát Nyári Dia, a Barátok közt színésznője. Most egy olyan fotót mutatott, melyen a csöppséget sétáltatta. Úgy tűnik, remek formában van és nagyon jól áll neki az anyaság. CsaládFotó: Hirling Bálint - OrigoStohl András nem tudja összeegyeztetni karrierjét a családdalhttp://www.life.hu/csalad/20180726-stohl-andras-nem-tudja-osszeegyeztetni-karrierjet-a-csaladdal.htmlNégy gyermek édesapja Stohl András színész. Rengeteget dolgozik: játszik, műsort vezet. Most arról vallott, hogy nehéz számára a munka és a család frontján is helytállni. CsaládFotó: Polyák Attila - OrigoSzandi és férje első csókuk évfordulóját ünnepeltehttp://www.life.hu/csalad/20180725-szandi-es-ferje-elso-cskuk-evfordulojat-unnepelte.htmlAzt már megszokhattuk, hogy Szandi és férje ennyi év házasság után is úgy posztol aranyos szerelmes fotókat, mint más a kapcsolat leső hónapjaiban. Most első csókuk évfordulóját ünnepelték, amelyről egy videót is készítettek. CsaládOrigoÉNB Barbi, Csákány Mónika aranyos családi fotót posztolthttp://www.life.hu/csalad/20180725-enb-barbi-csakany-monika-aranyos-csaladi-fotot-posztolt.htmlAz Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Csákány Mónika családi fotót osztott meg közösségi oldalán, melynek láttán elolvadtak követői. Család--Az anyaság akár 11 évvel öregíthet, de fiatalíthat ishttp://www.life.hu/csalad/20180724-az-anyasag-akar-11-evvel-oregithet-de-fiatalithat-is.htmlAz Egyesült Államokban vizsgálták az édesanyákat, és kiderült: az anyaság akár 11 évvel is öregítette sejtjeiket. Más országokban épp az ellenkezője derült ki. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.