Egy rém rendes család Modern család (sorozat) sorozat család kvíz vígjáték
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A családi élet kusza mivolta számos forgatókönyvírót megihletett már. Épp ezért rengeteg vígjáték és drámai sorozat közül tudunk választani a témában, melyek közül korábban már összegyűjtöttük az 5 legjobbat. Ha Te is szereted a családi sorozatokat, akkor ezt a kvízt ne hagyd ki!

Így élnek a világ legtehetősebb családjai: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180623-igy-elnek-a-vilag-tehetosebb-gazdag-csaladjai-svedorszag-ukrajna-kina.htmlA „gazdag és tehetős” jelzők épp olyan relatívak, mint a jövedelem mértéke. A következőkben 5 gazdag családot mutatunk be: bepillanthatsz az otthonukba, a terveikbe. Nem biztos, hogy minddel szívesen cserélnél. CsaládOrigoNézd meg, hogy élnek a világ legszegényebb családjai: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180619-igy-elnek-a-vilag-legszegenyebb-csaladjai-fotok.htmlSokan felháborodnak, ha időnként túlórázniuk kell, ha netán pár órára elzárják a vizet, vagy az áramszünet miatt nem tudják este nézni a tévét. A világon azonban rengeteg nagyon szegény család él, akik heti több órán át hordják a vizet, hogy legyen mit inniuk, vagy épp a családfő közel 90 (!) órát dolgozik hetente, hogy legyen mit enniük. CsaládOrigoA brit királyi családban harmadikként született gyermekek meglepő sorsahttp://www.life.hu/csalad/20180508-a-brit-kiralyi-csaladban-harmadikkent-szuletett-gyermekek-sorsa.htmlKözel három hét telt el azóta, hogy Vilmos herceg és Katalin hercegné harmadik gyermeke megszületett. Lajos herceg tündéri baba, de vajon milyen jövő vár rá? Ezt előre megjósolni szinte lehetetlen, de kiindulási alapként elhoztuk a leghíresebb és legérdekesebb brit királyi családban harmadikként született gyermekek sorsát. CsaládOrigoTinédzser a családban – A tiltással nem sokra mész, de van más lehetőséghttp://www.life.hu/csalad/20171204-tinedzser-a-csaladban-a-tiltassal-nem-sokra-mesz-de-van-mas-gyermeknevelesi-lehetoseg.htmlAz egyszerű tiltásokkal nem mész sokra. Még egy kisgyermeknek is sokkal könnyebb betartani a szabályokat, ha tudja, érti a hozzá vezető okokat. Miként lehet hát jól tiltani? Ebben segítünk most neked. CsaládOrigoTragédiák és krízispontok megjelenítése a családban, filmeken keresztülhttp://www.life.hu/csalad/20171103-csaladi-tragediak-es-krizispontok-feloldasa-megjelenese-remek-filmek.htmlA családokban jelentkező gyakori, vagy épp ritka - ám annál súlyosabb - krízispontokat hivatottak ezek a filmek bemutatni. Elsősorban a szimbolikát, szatírát, humort használják eszközként, de van egy, ami a meghökkentés erejével él. Lehet rajtuk mulatni, de kicsit mögéjük nézve akár még tanulhatunk is belőlük. CsaládAFPRakd ki a darabkákat úgy, hogy egységet alkossanak – a mozaikcsaládokhttp://www.life.hu/csalad/20170514-rakd-ki-a-darabkakat-a-mozaikcsaladok-mukodese.htmlA család a legszebb és a leghatékonyabb szociális egység. Tagjai feltétel nélküli bizalommal és szeretettel bírnak egymás iránt, valamint az egyén működése tekintetében kulcsfontosságú szerepet tölt be a család minősége. Egyre több a válás, ezzel párhuzamosan nő a mozaikcsaládok száma. Hogy mit is jelent tulajdonképpen a mozaikcsalád, és milyen módon hat a benne élőkre? Nos, ezzel foglalkozunk ma, a Családok Nemzetközi Napján. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.