Lisa Brennan-Jobs elmondta, milyen volt a kapcsolata apjával, Steve Jobsszal

lány család apa Lisa Brennan-Jobs kapcsolat Apple Steve Jobs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, nem volt felhőtlen a kapcsolata Steve Jobs-nak lányával, Lisa Brennan-Jobs-szal. Lisa új könyvében mesél erről. 

Steve Jobs, az Apple alapítójának lánya, Lisa Brennan-Jobs a Harvardon végzett, jelenleg újságíróként dolgozik. Legújabb könyvében pedig feltárja, milyen volt a kapcsolata apjával. Úgy tűnik, a viszony korántsem nevezehető felhőtlennek.

"Olyan a szagod, mint egy wc-nek" - ezt mondta Steve Jobs lányának a halálos ágyán. Az apa és lánya nagyon feszült viszonyban élt, a könyvből pedig az is kiderült, hogy Jobs sokáig nem is akarta lányaként elismerni.

Lisának nem volt felhőtlen a viszonya apjával Forrás: lisabrennajobs.net

A The Sun cikke szerint apasági tesztet végeztettek, ám ennek hitelességét is megkérdőjelezte. Ennek ellenére egyik első kompjúterét róla nevezte el, a gép a The Lisa nevet kapta. Lisa azt is leírja a könyvben, hogy gyermekként hallotta a pletykákat arról, hogy apja új Porsche-t vesz, ahányszor csak egyet megkarcol.

Amikor egyik este az egyik ilyen autóban ült, megkérdezte apját, hogy az egyik leselejtezett autó majd az övé lehet-e. Apja pedig így válaszolt: "Nem kapsz semmit. Megértetted? Semmit. Nem kapsz semmit."

Beszélnünk kell a gyermekvállalás felelősségéről!http://www.life.hu/csalad/20180729-a-gyermekvallalas-felelosseg.htmlSzeretnénk gyermeket, megtesszük, amit a természet lehetőségként felkínál és... Sokan úgy gondolják, ennyiben ki is merül a gyermekvállalás. Ám ez távolról sincs így. Számos szempontot kell figyelembe venni, ha életedben aktuálissá válik a gyermekvállalás. CsaládOrigoHarmadik gyermekét várhatja Christina Aguilerahttp://www.life.hu/csalad/20180803-harmadik-gyermeket-varhatja-christina-aguilera.htmlBennfentesek szivárogtattak ki híreket arról, hogy az énekesnő, Christina Aguilera mostanában felszedett néhány kilót, ami nem a helytelen táplálkozásnak vagy a túlzott alkoholfogyasztásnak köszönhető. Család--Az öt éve eltűnt floridai Emily Wynell Paul üzent a szüleinekhttp://www.life.hu/csalad/20180803-az-ot-eve-eltunt-floridai-emily-wynell-paul-uzent-a-szuleinek.htmlAz öt éve eltűnt lányról semmit sem tudtak szülei ez idáig, de most üzenetet kaptak tőle! CsaládOrigoAz anyaságról vallott Rúzsa Magdihttp://www.life.hu/csalad/20180803-az-anyasagrol-vallott-ruzsa-magdi.htmlA Best magazinnak adott interjújában mondta el Rúzsa Magdi, hogy bár megérett az anyaságra, nem azért vonul vissza a koncertezéstől, mert gyermeket vár. Nagyon vágyik rá, hogy anyuka legyen, nem szeretné gyermek nélkül leélni az életét, de alaposan át kell gondolni, hogy mikor érkezzen a baba. CsaládOrigoNyílt levélben könyörög lányának Weisz Fanni kétségbeesett édesanyjahttp://www.life.hu/csalad/20180803-nyilt-levelben-konyorog-lanyanak-weisz-fanni-edesanyja.htmlA kétségbeesett édesanya, Léránt Ágnes azért fordult a nyilvánossághoz, mert úgy érzi, gyermeke élete veszélyben van, valami nagyon rossz fog történni Fannival - írja a Bors.CsaládOrigoKucsera Gábor és Kiss Gergely a gyermeknevelésről mesélhttp://www.life.hu/csalad/20180802-kucsera-gabor-es-kiss-gergely-a-gyermeknevelesrol-mesel.htmlIgazi bajnok apákkal ismerkedhetünk meg, olyan férfiakkal, akik felértek a csúcsra, akár úgy is, hogy közben egy kisgyermek gondozásából is kivették a részüket. Dr. Kiss Gergely vízilabdázó és Kucsera Gábor egykori kajakozó is megosztják tapasztalataikat az olvasókkal. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.