Csobot Adél terhesség szülés Istenes Bence
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csobot Adél hamarosan kétgyermekes édesanya lesz. Már alig várja, hogy karjaiban tartsa újszülött kisfiát.

Csobot Adél nemrég arról mesélt, hogy már alig várja, hogy megszülessen második gyermeke, ugyanakkor bevallotta, hogy a terhesség igencsak megviseli. Szerencsére a szülésnél ott lesz vele kedvese, Istenes Bence, így egyáltalán nem aggódnak a közelgő esemény miatt.

Közben az énekesnő egy blogot is elindított, amelyben várandóssága örömteli pillanatairól számol be. Írt például egy levelet is, amelyet születendő babájának szánt.

Türelmetlenül várlak, édes kicsi fiam! Hiszem, hogy te pontosan érzed a mérhetetlen szeretetet, amit első perctől érzek irántad... Hiszen te voltál, te vagy és te leszel a legfontosabb nekem – a másik két fiú mellett!" – olvasható a Családok Éve oldalán.

Csobot Adél már alig várja, hogy megérkezzen kisfia Fotó: Csudai Sándor - Origo
Elege van II. Erzsébetnek Meghan Markle dívás viselkedésébőlhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-elege-van-ii-erzsebetnek-meghan-markle-divas-viselkedesebol.htmlA hírek szerint már igencsak elege van II. Erzsébet királynőnek Meghan Markle dívás viselkedéséből. TV + Sztárok--Köllő Babett boldogan vállalta el, hogy show-királynő leszhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-kollo-babett-boldogan-vallalta-el-hogy-showkiralyno-lesz-csak-show-es-mas-semmi-tv2.htmlKöllő Babettről lehullott a lepel, kiderült, hogy ő is showkirálynő lesz a TV2 műsorában.TV + SztárokOrigoSzexi fotóval harangozta be koncertjét Dér Henihttp://www.life.hu/sztarok/20180805-szexi-fotoval-harangozta-be-koncertjet-der-heni-enekesno.htmlDér Heni az iskolapéldája annak, hogy mi mindent el lehet érni a rendszeres testmozgással. Az énekesnő mindent meg is tesz annak érdekében, hogy bomba alakja legyen... TV + Sztárok--Bikinibe bújtak a Barátok közt sztárjai: fotókhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-bikinibe-bujtak-a-baratok-kozt-sztarjai.htmlNyár van és a nyaralásból a Barátok közt sztárjai sem maradhatnak ki. A csinos színésznők közösségi oldalaikon mutatták meg magukat fürdőruhában. TV + SztárokOrigoÍgy készül az anyaságra Meghan Marklehttp://www.life.hu/sztarok/20180805-igy-keszul-az-anyasagra-meghan-markle-harry-herceg.htmlMinden jel arra utal, hamarosan tényleg belevág a családalapításba Meghan Markle és Harry herceg. TV + Sztárok--Ubrankovics Júlia szerint Nagy Ervin nem mond igazat a kirúgásával kapcsolatbanhttp://www.life.hu/sztarok/20180805-ubrankovics-julia-szerint-nagy-ervin-nem-mond-igazat-a-kirugasaval-kapcsolatban-a-tanar-rtl-klub.htmlAhogy megírtuk, nem hosszabbította meg a szerződést az RTL Klub A tanár egyik főszereplőjével, Ubrankovics Júliával. A színésznővel a csatorna nem volt megelégedve, és korábban Nagy Ervin, a partnere is beszélt arról, hogy nem tudnak jól együtt dolgozni. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.