75 évesen állt oltár elé Kóbor János

Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt -
Kóbor János esküvő házasság Balatonaliga templom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kevesen tudják, hogy eddig csak polgári esküvője volt Kóbor Jánosnak. Feleségével most úgy döntöttek, 10 év után végre sort kerítenek a templomi ceremóniára is.

Szerda este a balatonaligai templomban is kimondta egymásnak a boldogító igent Kóbor János és felsége, Zsóka. A pár tíz éve kötött házasságot, de akkor csak a polgári szertartásra került sor. Most úgy döntöttek, házassági évfordulójukon végre Isten színe előtt is egybe kelnek.

Mecky és Zsóka olyan izgatott volt, mint aki először áll oltár elé. Balaton, nyár, naplemente és barátok. Ennél többet kívánni sem mertek, és mindent megkaptak. Megható volt" – mesélte a Blikknek az Omega menedzsere, Trunkos András.

A lap azt írja, a ceremónia után a nagyjából 30 fős vendégsereg átment Zamárdiba, ahol egy pizzériában tartott fogadást az ifjú pár.

Kóbor János templomban is kimondta a boldogító igent Forrás: MTI/Szigetváry Zsolt

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.