Családi örömhír Cooky-éknál: kisfiuk, Kevin felállt

Kevin Cooky család apaság gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendszeresen tölt fel közösségi oldalára Cooky aranyosabbnál aranyosabb fotókat gyermekükről, a Kevinről. Most hatalmas örömhírről számoltak be: a kis csöppség felállt.

Minden családban nagy öröm, amikor a kisgyermek mászni kezd, majd egyedül áll, végül pedig elindul. Ilyen mérföldkőhöz érkezett most Cooky és felesége, Dobóra is, ugyanis kisfiuk, Kevin már képes egyedül állni. Az örömhírt a műsorvezető osztotta meg Instagram-oldalán.

Hamarosan tehát rohanós időszak elé néznek a szülők, hiszen ha egyszer Kevin elkezd szaladni, minden energiájukra szükségük lesz, hogy utolérjék.

A kis Kevin már áll Forrás: Instagram/Cokky_hivatalos

„A méhem csak az enyém, ne mássz bele!” - Nők a gyermekvállalás nyomása alatthttp://www.life.hu/csalad/20180801-a-mehem-csak-az-enyem-ne-massz-bele-nok-a-gyermekvallalas-nyomasa-alatt.htmlAmellett, hogy velünk, nőkkel szemben nagy az elvárás az élet, lényegében minden területén, a gyermekvállalás terén is nagy nyomás nehezedik ránk, ami sok esetben a család és a barátok részéről érkezik. Egy kedves olvasónk tisztelt meg minket egy személyes történetével, mely ez utóbbira ad ékes példát. CsaládOrigo75 évesen állt oltár elé Kóbor Jánoshttp://www.life.hu/csalad/20180809-75-evesen-allt-oltar-ele-kobor-janos-eskuvo.htmlKevesen tudják, hogy eddig csak polgári esküvője volt Kóbor Jánosnak. Feleségével most úgy döntöttek, 10 év után végre sort kerítenek a templomi ceremóniára is. Család--Erdei Zsolt elveszítette lányát a strandon, nagyon megijedthttp://www.life.hu/csalad/20180809-erdei-zsolt-elveszitette-lanyat-a-strandon-nagyon-megijedt.htmlA Balatonon tölti a nyarat Erdei Zsolt és családja. Egyik nap, amikor a strandra mentek, Erdei szem elől tévesztette kislányát, Grétit. Igyekezett nyugodt maradni, végül megtalálta a parton játszó csöppséget. CsaládOrigoGyermeket vár Richard Gere felesége, Alejandra Silvahttp://www.life.hu/csalad/20180809-gyermeket-var-richard-gere-felesege-alejandra-silva.htmlSpanyol hírportálok szerint gyermeket vár Richard Gere ifjú felesége, Alejandra Silva. Család--A szülők úgy vélik, a babával otthon maradni nehezebb, mint visszamenni dolgoznihttp://www.life.hu/csalad/20180808-a-szulok-ugy-velik-a-babaval-otthon-maradni-nehezebb-mint-visszamenni-dolgozni.htmlEgy friss felmérés szerint sokkal nehezebb egy újszülöttel otthon maradni, mint visszamenni dolgozni. CsaládOrigoVajna Timi gyönyörű képeket posztolt húga, Lilla esküvőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180807--vajna-timi-gyonyoru-kepeket-posztolt-huga-lilla-eskuvojerol.htmlVajna Timi gyönyörű fotókat mutatott húga, Palácsik Lilla esküvőjéről! Nagyon boldogok voltak a nagy napon. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.