Erdei Zsolt elveszítette lányát a strandon, nagyon megijedt

strand család utazás gyermek Erdei Zsolt nyaralás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Balatonon tölti a nyarat Erdei Zsolt és családja. Egyik nap, amikor a strandra mentek, Erdei szem elől tévesztette kislányát, Grétit. Igyekezett nyugodt maradni, végül megtalálta a parton játszó csöppséget. 

Hétvégente csatlakozik a családhoz a Balatonon Erdei Zsolt, aki nemrégiben a strandra indult a családdal. Ám Erdeinek valóra vált az apukák rémálma: szem elől tévesztette lányát.

"Réka éppen Vilikével foglalkozott, én pedig pakoltam ki a strandfelszereléseket a táskából, amikor arra eszméltem, hogy túl nagy a csönd. Gréti, aki állandóan mozgásban van és sokat beszél, nem duruzsolt a fülembe. Éreztem, hogy valami nincs rendben. Mire felpillantottam, már nem láttam sehol. Nagyon megijedtem, de megpróbáltam higgadt maradni" - mondta a Ripostnak Erdei Zsolt.

Erdei Zsolt és felesége, Réka Forrás: MTVA/Zih Zsolt

Szerencsére nem történt semmi baj, a strand másik felében megpillantotta a higgadtan játszó kislányát. Úgy döntött, a háttérből figyeli Grétit, megnézni mi történik.

"Nem zavartatta magát, elsétált a partig, ahol megállt és játszott egy kicsit, majd egy másik úton visszament az anyjához. Végig szemmel tartottam és megkkönnyebülve vettem tudomásul, hogy milyen talpraesett. Annak nagyon örülök, hogy Gréti egy pillanatra sem esett pánikba, sőt tud tájékozódni, és amikor keresett minket a tekintetével, teljesen összeszedett volt" - fogalmazott a sportoló.

„A méhem csak az enyém, ne mássz bele!” - Nők a gyermekvállalás nyomása alatthttp://www.life.hu/csalad/20180801-a-mehem-csak-az-enyem-ne-massz-bele-nok-a-gyermekvallalas-nyomasa-alatt.htmlAmellett, hogy velünk, nőkkel szemben nagy az elvárás az élet, lényegében minden területén, a gyermekvállalás terén is nagy nyomás nehezedik ránk, ami sok esetben a család és a barátok részéről érkezik. Egy kedves olvasónk tisztelt meg minket egy személyes történetével, mely ez utóbbira ad ékes példát. CsaládOrigoGyermeket vár Richard Gere felesége, Alejandra Silvahttp://www.life.hu/csalad/20180809-gyermeket-var-richard-gere-felesege-alejandra-silva.htmlSpanyol hírportálok szerint gyermeket vár Richard Gere ifjú felesége, Alejandra Silva. Család--A szülők úgy vélik, a babával otthon maradni nehezebb, mint visszamenni dolgoznihttp://www.life.hu/csalad/20180808-a-szulok-ugy-velik-a-babaval-otthon-maradni-nehezebb-mint-visszamenni-dolgozni.htmlEgy friss felmérés szerint sokkal nehezebb egy újszülöttel otthon maradni, mint visszamenni dolgozni. CsaládOrigoVajna Timi gyönyörű képeket posztolt húga, Lilla esküvőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180807--vajna-timi-gyonyoru-kepeket-posztolt-huga-lilla-eskuvojerol.htmlVajna Timi gyönyörű fotókat mutatott húga, Palácsik Lilla esküvőjéről! Nagyon boldogok voltak a nagy napon. CsaládOrigoAlanis Morisette megmutatta, hogyan szoptatja gyermekét családi körben: fotóhttp://www.life.hu/csalad/20180807-alanis-morisette-megmutatta-hogyan-szoptatja-gyermeket-csaladi-korben.htmlAlanis Morissette Instagram-oldalán mutatta meg rajongóinak, hogyan szoptatja gyermekét. CsaládJames Van Der Beek nagyon aranyos fotókat posztol a lányárólhttp://www.life.hu/csalad/20180807-james-van-der-beek-nagyon-aranyos-fotokat-posztol-a-lanyarol.htmlA Dawson és a haverok sztárja, James Van Der Beerk már öt gyönyörű gyermek édesapja. A kis Gwendolyn nemrégiben született meg, a színész pedig nagyon aranyos fotókat oszt meg róla. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.