Gyermeket vár Richard Gere felesége, Alejandra Silva

Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez -
Alejandra Silva terhesség Richard Gere családalapítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Spanyol hírportálok szerint gyermeket vár Richard Gere ifjú felesége, Alejandra Silva.

Áprilisban vette feleségül fiatal kedvesét, a 68 éves Richard Gere és most úgy tűnik, a házaspár bele is vágott gyorsan a családalapításba. Az ABC spanyol lap szerint a 35 esztendős Alejandra Silva babát vár.

Mindkettőjüknek született már gyermeke korábbi kapcsolatból, de most nagyon boldogok, hogy egy közös gyerkőcöt is felnevelhetnek.

Richard Gere és felesége, Alejandra Silva gyermeket várnak Forrás: NurPhoto/Oscar Gonzalez/NurPhoto/Oscar Gonzalez
A szülők úgy vélik, a babával otthon maradni nehezebb, mint visszamenni dolgoznihttp://www.life.hu/csalad/20180808-a-szulok-ugy-velik-a-babaval-otthon-maradni-nehezebb-mint-visszamenni-dolgozni.htmlEgy friss felmérés szerint sokkal nehezebb egy újszülöttel otthon maradni, mint visszamenni dolgozni. CsaládOrigo„A méhem csak az enyém, ne mássz bele!” - Nők a gyermekvállalás nyomása alatthttp://www.life.hu/csalad/20180801-a-mehem-csak-az-enyem-ne-massz-bele-nok-a-gyermekvallalas-nyomasa-alatt.htmlAmellett, hogy velünk, nőkkel szemben nagy az elvárás az élet, lényegében minden területén, a gyermekvállalás terén is nagy nyomás nehezedik ránk, ami sok esetben a család és a barátok részéről érkezik. Egy kedves olvasónk tisztelt meg minket egy személyes történetével, mely ez utóbbira ad ékes példát. CsaládOrigoJames Van Der Beek nagyon aranyos fotókat posztol a lányárólhttp://www.life.hu/csalad/20180807-james-van-der-beek-nagyon-aranyos-fotokat-posztol-a-lanyarol.htmlA Dawson és a haverok sztárja, James Van Der Beerk már öt gyönyörű gyermek édesapja. A kis Gwendolyn nemrégiben született meg, a színész pedig nagyon aranyos fotókat oszt meg róla. Család--Vajna Timi gyönyörű képeket posztolt húga, Lilla esküvőjérőlhttp://www.life.hu/csalad/20180807--vajna-timi-gyonyoru-kepeket-posztolt-huga-lilla-eskuvojerol.htmlVajna Timi gyönyörű fotókat mutatott húga, Palácsik Lilla esküvőjéről! Nagyon boldogok voltak a nagy napon. CsaládOrigoA gyermekek védelme kemény, ugyanakkor csodás feladat - SOS Gyermekfalvakhttp://www.life.hu/csalad/20180803-a-gyermekek-vedelme-kemeny-es-csodas-feladat-sos-gyermekfalvak.htmlMagyarországon 23.000 gyermek él a vér szerinti szülei nélkül, további 140.000 gyermeket fenyeget a veszély, hogy kiemelhetik a családból veszélyeztetettség miatt. Az SOS Gyermekfalvak célja, hogy biztonságos, szerető otthont adjon azoknak a gyerekeknek, akiket kiemeltek családjukból, illetve megóvják a veszélyeztetett családokat a széthullástól. A szervezet működéséről Szilvás Lénával, az SOS Gyermekfalvak gyermekvédelmi programigazgatójával beszélgettem. CsaládOrigoKiss Ramóna megmutatta pocakját a Reggeliben: videóhttp://www.life.hu/csalad/20180807-kiss-ramona-megmutatta-pocakjat-a-reggeliben.htmlA műsorvezető Instagram-oldalán jelentette be terhességét, majd élőben is megmutatta gömbölyödő pocakját a Reggeliben. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.