Istenes Bence életét megváltoztatta az apaság

Születés Csobot Adél Istenes Bence család apaság gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hamarosan második gyermeke is megszületik Istenes Bencének és Csobot Adélnak. Az édesapa őszintén mesélt karrierjéről, és arról, hogyan változtatta meg őt az apaság. 

Nagyot fordult a világ Istenes Bencével, ő vezeti majd a Németországban futó X-Faktort, és hamarosan megszületik második Csobot Adéllal közös gyermeke.

A Potyautasban most arról mesélt, hogy 31 évesen még mindig rengeteg terve van. Mint mondta: mindig egy hosszabb távú célt tűz ki maga elé és igyekszik azért dolgozni. Azt is elárulta, hogy az apaszerep is sokat változtatott a személyiségén.

"Még sok minden inspirál. Csak a gyerek óta nagyon megváltoztam emberileg. Valószínűleg mindenkivel ez történik, akinek gyereke van. Annyira átalakult az életem, a személyiségem is szerintem. Nem az, hogy hirtelen más személyiségem lett, csak más lett a fontossági sorrend" - mesélte Istenes Bence.

"Annyira minden megváltozik körülötted, és annyira hirtelen történt igazából. Éltem a kis szingli életemet, aztán együtt voltunk Adéllal, terveztem, nagyon akartam gyereket, de amikor ott volt, akkor hirtelen jött az életembe" - fogalmazott a műsorvezető. Azt is elárulta, hogy bár rengeteget megmutatnak magukból és családjukból a nyilvánosságnak, rajongóik mégsem láthatnak mindent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.