Vasvári Viviennek nem tetszett, hogy az okmányirodában mellette szoptatott egy nő

Fotó: Polyák Attila - Origo -
nyilvános szoptatás Vasvári Vivien gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Manapság a legtöbben a nyilvános szoptatás mellett kampányolnak, de az ellenvéleménynek is van tábora. Vasvári Vivien szerint tiszteletben kell tartani azokat az embereket is, akiket ez zavar.

Vasvári Vivien ugyan szerette volna szoptatni gyermekét, de nem tudta. Az viszont valószínű, hogy nyilvánosan akkor sem etette volna meg fiát, ha a szoptatás nem okozott volna neki problémát. A luxusfeleség nem érti, miért van erre szükség.

Vasvári Vivien nem érti, miért kell nyilvánosan szoptatni Fotó: Polyák Attila - Origo

Elvonulhatott volna a mosdóba, és diszkréten megtehette volna ugyanezt.

Best

Kulcsár Edina nem árulta el, mikor jön a babahttp://www.life.hu/csalad/20180809-kulcsar-edina-nem-arulta-el-mikor-jon-a-baba.htmlKulcsár Edina hamarosan anyuka lesz, de azt, hogy pontosan mikor érkezik a baba nem akarja elárulni. Család--Mádai Vivien életét megváltoztatta az anyaság, figyel rá, hogy ne váljon unalmassáhttp://www.life.hu/csalad/20180809-madai-vivien-eletet-megvaltoztatta-az-anyasag-figyel-ra-hogy-ne-valjon-unalmassa.htmlMár négy éves Mádai Vivien kisfia, Zénó. A műsorvezető most arról mesélt, hogyan változtatta meg életét az anyaság, és hogyan rázódtak bele férjével abba, hogy csak néhány lopott óra jut nekik kettesben. Család--Gönczi Gábor és kedvese hamarosan összeházasodnakhttp://www.life.hu/csalad/20180809-gonczi-gabor-es-kedvese-hamarosan-osszehazasodnak.htmlHamarosan 2 éves lesz Gönczi Gábor kisfia, Áron. A műsorvezető és párja, Ildikó úgy döntöttek, ideje összeházasodniuk. CsaládFotó: Szabó Gábor - OrigoGörög Zita harmadik várandósságáról beszélthttp://www.life.hu/csalad/20180809-gorog-zita-harmadik-varandossagarol-beszelt.htmlGörrög Zita harmadik gyermekével várandós, de teljesen más ez a terhesség, mint az első kettő. Elárulta, miért más CsaládOrigoIstenes Bence életét megváltoztatta az apasághttp://www.life.hu/csalad/20180809-istenes-bence-eletet-megvaltoztatta-az-apasag.htmlHamarosan második gyermeke is megszületik Istenes Bencének és Csobot Adélnak. Az édesapa őszintén mesélt karrierjéről, és arról, hogyan változtatta meg őt az apaság. Család--75 évesen állt oltár elé Kóbor Jánoshttp://www.life.hu/csalad/20180809-75-evesen-allt-oltar-ele-kobor-janos-eskuvo.htmlKevesen tudják, hogy eddig csak polgári esküvője volt Kóbor Jánosnak. Feleségével most úgy döntöttek, 10 év után végre sort kerítenek a templomi ceremóniára is. Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.