Brad Pitt attól retteg, hogy Angelina Jolie Angliába költöztetheti a gyerekeket

Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland -
Brad Pitt házasság válás gyerekek család Angelina Jolie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Továbbra sem csitul a vita Brad Pitt és Angelina Jolie között. Most attól retteghet Pitt, hogy Jolie Angliába költözteti a gyermekeiket, bár ezt az ő hozzájárulása nélkül nem tehetné meg. 

Angelina Jolie a napokban azzal támadta Brad Pittet, hogy nem fizet számára elég gyermektartást, ám a férfi ügyvédei ezt megcáfolták. 2016 óta nincs együtt a sztárpár, akiknek válása még mindig nem zárult le.

A Dailymailmost arról cikkezett, hogy Brad Pitt most attól retteg, hogy Jolie Angliába költözteti a gyerekeket, bár ezt a beleegyezése nélkül nem tehetné meg. "Nem értenek egyet semmiben. Ismét egymás torkának ugrottak" - mondta a portálnak egy bennfentes.

Angelina Jolie külföldre vinné gyermekeiket Forrás: Mike Marsland/WireImage/2018 Mike Marsland/Mike Marsland

"Nem titok, hogy Angelina szeretné megszerezni a gyerekek teljes felügyeletét és külföldre költözni velük" - folytatta a forrás. Mint mondta: a színész nem akar minden alkalommal 8-9 órát repülni, ha látni szeretné a gyerekeket.

David Hasselhoff és új felesége, Hayley Roberts nem akarnak közös gyermekethttp://www.life.hu/csalad/20180813-david-hasselhoff-es-uj-felesege-hayley-roberts-nem-akarnak-kozos-gyermeket.htmlDavid Hasselhoff 66 évesen házasodott újra, 28 évvel fiatalabb kedvesét vette el, akivel közös életet igen, de közös gyermeket nem terveznek. Család--Istenes Bence elmesélte, hogyan zajlott második kisfia, Ádin születésehttp://www.life.hu/csalad/20180813-istenes-bence-elmeselte-hogyan-zajlott-masodik-kisfia-adin-szuletese.htmlIstenes Bence immáron kétgyerekes családapa: a közelmúltban megszületett második kisfia, Ádin.CsaládOrigoMiklósa Erika újabb kisbabát szeretne: vagy örökbefogad vagy természetesen úton érkezik a kicsihttp://www.life.hu/csalad/20180813-miklosa-erika-ujabb-kisbabat-szeretne.htmlMiklósa Erika, világhírű operaénekesnő hat éve él boldog házasságban mérnök féjével, akivel a családbővítésen ügyködnek: kistestvért szeretnének kislányuk mellé. CsaládFotó: Zsigmond László/Life.huKiakad a cukiságmérő; mosolygós és grimaszolós csecsemők: fotókhttp://www.life.hu/csalad/20180810-kiakad-a-cukisagmero-mosolygos-es-grimaszolos-csecsemok-fotok.htmlA csecsemőkről sokan úgy vélik, csupán enni és aludni képesek. Most azonban olyan képeket mutatunk, amik egyrészt kiakasztják a cukiságmérőt, másrészt bebizonyítják, hogy a kicsik döbbenetesen viccesek tudnak lenni. CsaládOrigoBikiniben mutatta meg terheshasát Voksán Virághttp://www.life.hu/csalad/20180812-bikiniben-mutatta-meg-terheshasat-voksan-virag-dj.htmlNagy lehet már a készülődés, ugyanis ősszel jön világra Voksán Virág gyermeke. A modell-dj. pocakja is rendesen kikerekedett már, az Instagramján meg is mutatta. Család--Elvesztette kutyáját, Özgét Steiner Kristófhttp://www.life.hu/csalad/20180811-elvesztette-kutyajat-ozget-steiner-kristof.htmlSzívhezszóló posztban tette közzé Steiner Kristóf, hogy imádott kutyája, Özge elpusztult. CsaládOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.