David Hasselhoff és új felesége, Hayley Roberts nem akarnak közös gyermeket

Forrás: Getty Images/2018 Albert L. Ortega/Albert L. Ortega -
Hayley Roberts baba David Hasselhoff gyermek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
David Hasselhoff 66 évesen házasodott újra, 28 évvel fiatalabb kedvesét vette el, akivel közös életet igen, de közös gyermeket nem terveznek. 

David Hasselhoff és barátnője, Hayley Roberts augusztus elején házasodtak össze több év együttlét után Olaszországban. Az ifjú pár intim ceremónián mondta ki a boldogító igent, és most az utazgatással és közös életük tervezésével vannak elfoglalva. Ami azonban biztos, hogy közös gyermeket nem szeretnének.

David Hasselhoff és Hayley Forrás: Getty Images/2018 Albert L. Ortega/Albert L. Ortega

Nem szeretnék vállalni a közös gyermek nevelésének a felelősségét. Sem a 66 éves Hasselhoff, sem 28 évvel fiatalabb barátnője, aki azt nyilatkozta az Ok! magazinnak, hogy nem kifejezetten anyatípus. "Úgy gondolom, hogy a szülők csodálatosak, ezt nem is vettem észre addig, amíg nem láttam a nővéremet anyaként. Nagyon szeretem az unokahúgomat és unokaöcsémet, és minden szeretetemet nekik adom. Szeretek velük lenni, de ez egy hatalmas felelősség, és nem hiszem, hogy készen állok erre. Mindig utazom" - nyilatkozta Hayley.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.