Így készül az anyaságra Kulcsár Edina

baba kisfiú ruha Kulcsár Edina Csuti
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már kész ruhatára van Kulcsár Edina és Csuti születendő gyermekének, Medoxnak.

Már majdnem minden készen áll Kulcsár Edina és Csuti kisfiának érkezésére. A pár korábban már mutatott fotókat az épülő otthonukról, most pedig a leendő anyuka posztolt a kis Medox ruhatáráról is. A fotón az aprócska darabok épp a ruhaszárítón száradnak. Az írta hozzá, hogy nem is tudja, mibe öltöztesse majd a kicsit először.

Kulcsár Edina már alig várja, hogy megérkezzen a kicsi Medox Forrás: Instagram/Kulcsár Edina
Berki Krisztián eljegyezte szerelmét, Mazsithttp://www.life.hu/sztarok/20180813-berki-krisztian-eljegyezte-szerelmet-mazsit.htmlRohamtempóban halad Berki Krisztián és Mazsi kapcsolata: eljegyezték egymást. TV + SztárokOrigoOsvárt Andrea és olasz szerelme, Roberto szakítottakhttp://www.life.hu/sztarok/20180813-osvart-andrea-es-olasz-szerelme-roberto-szakitottak.htmlOsvárt Andrea és olasz szerelme, Roberto éppen két évvel ezelőtt mutatkoztak nyilvánosan együtt a Sziget Fesztiválon, de idén Andi már nélküle bulizik. Szakítottak. TV + SztárokFotó: Adrián Zoltán - OrigoWeisz Fanni szándékosan rossz meghívót küldött családjának az esküvőjérehttp://www.life.hu/sztarok/20180813-weisz-fanni-szandekosan-rossz-meghivot-kuldott-csaladjanak-az-eskuvojere.htmlWeisz Fanni augusztus 11- én mondta ki a boldogító igent szerelmének, ám családja nem volt jelen a nagy napon... TV + SztárokOrigoRubint Rella bikiniben mutatta meg tökéletes testét: fotóhttp://www.life.hu/sztarok/20180812-rubint-rella-bikiniben-mutatta-meg-tokeletes-testet.htmlElképesztően jól néz ki Rubint Réka unokahúga: Rella most bikiniben is megmutatta magát. TV + Sztárok--Így él most Karsai Zita, a Megatánc egykori szereplőjehttp://www.life.hu/sztarok/20180812-igy-el-most-karsai-zita-nemetorszag.htmlKarsai Zita jó ideje Németországban egyengeti karrierjét. Most beszámolt ott elért eredményeiről. TV + SztárokOrigoMixernek állt a Szigeten Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/sztarok/20180812-mixernek-allt-a-szigeten-debreczeni-zita-modell-fotos.htmlA Sziget Fesztivál egykori szépségkirálynője, Debreczeni Zita mixerkedésre cserélte a fényképezőgépét. A Life.hu-nak elmesélte, hogyan bulizik a fesztiválokon, és milyen a viszonya a rajongóival. TV + SztárokOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.